Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

Βολεύτηκαν με την ισοπαλία Γαλλία και Αγγλία



Στο ισόπαλο 1-1 έμειναν Γαλλία και Αγγλία στη «Ντόνμπας Αρένα», αποτέλεσμα που κρίνεται δίκαιο και για τις δύο ομάδες.


Σε θέση ισχύος παρέμειναν Γαλλία και Αγγλία για την πρόκρισή τους στην επόμενη φάση του Euro 2012. Οι δύο ομάδες, προσπάθησαν για τη νίκη, ωστόσο αφού το ισόπαλο 1-1 έμεινε μέχρι τα τελευταία λεπτά, βολεύτηκαν με τον ένα βαθμό που τους διατηρεί σε καλή θέση για να φτάσουν στην επόμενη φάση. Η ομάδα του Ρόι Χόντγκσον αγωνίστηκε περισσότερο με αμυντικούς προσανατολισμούς, σε αντίθεση με τη Γαλλία που έκανε παιχνίδι πρωτοβουλιών.

Το πρώτο ημίχρονο δεν ξεκίνησε καλά για τις δύο ομάδες. Η Γαλλία έδειχνε να έχει τον έλεγχο της αναμέτρησης, ωστόσο η Αγγλία εμφανίστηκε πιο απειλητική. Με τη συμπλήρωση 15 λεπτών στην αναμέτρηση ο Μίλνερ βρέθηκε στην πλάτη της άμυνας της Γαλλίας και ξεπέρασε τον Γιορίς. Το πλασέ του σε κενή εστία όμως δεν ήταν καλό με την μπάλα να πηγαίνει άουτ.

Στο μισάωρο, η ομάδα του Ρόι Χόντγκσον κατάφερε να πάρει το προβάδισμα. Ο Τζέραρντ εκτέλεση το φάουλ με τον Λέσκοτ με καρφωτή κεφαλιά να «κερδίζει» τον Γιορίς ανοίγοντας το σκορ για τα «τρία λιοντάρια».

Η απάντηση των «τρικολόρ» ήταν άμεση. Στο 36’ ο Ντιαρά με δύο κεφαλιές είδε αρχικά τον Χαρτ να αποκρούει και ύστερα την μπάλα να καταλήγει λίγο άουτ. Η πίεση της ομάδας του Λοράν Μπλαν απέφερε καρπούς στο 39’ όταν ο Νασρί με ωραίο σουτ έξω από την περιοχή έφερε το παιχνίδι στα ίσια.

Ό,τι είχε να δείξει το παιχνίδι, συνέβη στα πρώτα 45 λεπτά. Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε κατακόρυφα με την Αγγλία να παίζει αμυντικά με στόχο να διατηρήσει την ισοπαλία και τη Γαλλία να επιτίθεται για να φτάσει στο τέρμα της νίκης.

Κάποια σημαντική ευκαιρία δεν υπήρξε από τους «τρικολόρ». Μπορεί να είχαν τον απόλυτο έλεγχο στο παιχνίδι ωστόσο δεν μπορούσαν να φτάσουν σε σημαντικές ευκαιρίες με το 1-1 να μένει μέχρι τέλους και να είναι το δικαιότερο αποτέλεσμα.

onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...