Σάββατο 5 Ιουνίου 2021

Επανέναρξη προπονήσεων

 


Τα κορίτσια μας μπήκαν ξανά στο γήπεδο εδώ και λίγες εβδομάδες, προσπαθώντας να αναπληρώσουν λίγο από το τεράστιο χρονικό διάστημα κατά το οποίο αναγκάστηκαν να παραμείνουν εκτός αγωνιστικών χώρων. Θυμίζουμε πως οι οργανωμένες προπονήσεις είχαν απαγορευθεί από τον Οκτώβρη του 2020, ενώ οι ομάδες της Β’ Εθνικής στην οποία αγωνίζεται και η ομάδα μας, έχουν να δώσουν επίσημο αγώνα παραπάνω από ένα ημερολογιακό έτος!

Οι προπονήσεις μας διεξάγονται πλέον κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή απόγευμα, και είναι φυσικά εναρμονισμένες με το προβλεπόμενο υγειονομικό πρωτόκολλο.

Τα προβλήματα είναι δεδομένα, όχι όμως ικανά να υπερκεράσουν τη διάθεση αλλά και την αποφασιστικότητα όλων μας να σταθούμε δίπλα σε αυτά τα παιδιά αλλά και όσα κορίτσια θέλουν να δοκιμάσουν να παίξουν ποδόσφαιρο. Χωρίς υποσχέσεις αλλά με πολύ αγάπη.

Ευχόμαστε ο εφιάλτης που βιώνει όλος ο κόσμος να λάβει σύντομα τέλος και στο δικό μας επίπεδο, τα κορίτσια όλων ανεξαιρέτως των ομάδων, να μπορέσουν να συνεχίσουν να κάνουν αυτό που αγαπάνε: Να παίζουν ποδόσφαιρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...