Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

Ηττήθηκε με 7-0 η Εθνική στην Ολλανδία




Δύσκολο παιχνίδι γαι την Εθνική μας στην Ολλανδία, που πάλεψε αλλά ηττήθηκε με 7-0. Στο πρώτο ημίχρονο η Εθνικής δεν μπήκε τόσο δυνατά και δέχτηκε 4 τέρματα, στο δεύτερο βελτίωσε την αμυντική της λειτουργία και πάτησε καλύτερα στο γήπεδο.
Η Ολλανδία μπήκε δυνατά και είχε την πρώτη ευκαιρία μόλις στο 2΄ λεπτό, ενώ η Εθνική μας αντέδρασε με σουτ της Μήτκου στο 5ο λεπτό.
Στο 9΄ λεπτό η Ολλανδία άνοιξε το σκορ με την Martens με κεφαλιά, ενώ η Miedema επίσης με 2 κεφαλιές στο 23΄και στο 29΄ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0.
Στο 36΄η Κυδωνάκη χρεώθηκε με πέναλντι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα η Melis και διαμόρφωσε το 4-0, που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.
Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου η Spitse είχε ευκαιρία να ανεβάσει το σκορ αλλά η Πελετίδου ήταν εκεί και τη σταμάτησε.
Στο 60΄ η Martens πέτυχε ακόμα ένα τέρμα για την Ολλανδία μετά απο ενά δεκάλεπτο περίπου συνεχής πίεσης στην ελληνική άμυνα.
Χατ τρικ για την Miedema, που κάνει το 6-0 στο 64΄
Στο 68΄ η πρώτη αλλαγή για την Ελλάδα, στη θέση της Αδαμάκη περνά η Μιχαλακίδη
Στο 78΄δεύτερη αλλαγή για την Ελλάδα, στη θέση της Μοσκοφίδου, η Κοτσάκη, που είναι και η πρώτη της συμμετοχή με την Εθνική γυναικών μόλις στα 16 της.
Στο 85' η τρίτη αλλαγή για την Ελλάδα, στη θέση της Γρηγορίου, η Λυμπεράκη, η οποία αγωνίζεται στη Ολλανδία
Στο 87΄η Πελετίδου κρατάει το 6-0 μετά απο προσπάθεια της Spitse
Στο 89΄με απευθείας εκτέλεση φάουλ η Van de Berg κάνει το 7-0.
Τελικό σκορ 7-0
Βαριά ήττα για την Εθνική μας με έναν πολύ δυνατό αντίπαλο.
womensports

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...