Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

ΡΩΣΙΑ-ΠΟΛΩΝΙΑ 1-1



Σε ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι, Πολωνία και Ρωσία έμειναν στο ισόπαλο 1-1, που αφήνει ανοικτά όλα τα σενάρια για πρόκριση στους 8 του Euro 2012. Στο 1ο ημίχρονο, το παιχνίδι ήταν κακό, αλλά στο 2ο ημίχρονο έγινε καταπληκτικό παιχνίδι με την μπάλα να πηγαίνει πάνω κάτω.

Πολωνία και Ρωσία μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι προσπαθώντας να τους επιβάλουν το ρυθμό τους. Η Ρωσία προσπάθησε να ελέγξει τον ρυθμό του αγώνα, ενώ η Πολωνία έψαχνε να βρει τους χώρους για να κάνει αντεπιθέσεις και στεκόταν καλύτερα από την Ρωσία στα πρώτα λεπτά του αγώνα. Μετά το μισάωρο, η Ρωσία πήρε τα ηνία του αγώνα και κατάφερε να πετύχει το γκολ που έψαχνε.

Οι φάσεις του 1ου ημιχρόνου:

Στο 7ο λεπτό, ο Ιγκνάσεβιτς έκανε την κεφαλιά και ο Μαλαφέεβ απέκρουσε και με δόση τύχης.
Στο 11ο λεπτό, σουτ του Λεβαντόφσκι και η μπάλα περνάει άουτ.
Στο 18ο λεπτό, ο Πολάνσκι σκοράρει για την Πολωνία, αλλά ο σκόρερ ήταν σε θέση οφσάιντ.
Στο 37ο λεπτό, ο Αρσάβιν εκτέλεσε φάουλ και ο Τζαγκόεφ ανοίγει το σκορ για την Ρωσία. Αυτό είναι το 3ο γκολ του Τζαγκόεφ στο Euro 2012.
Στο 39ο λεπτό, σουτ του Μπλαστσικόφσκι και ο Μαλαφέεφ αποκρούει.

Στο 2ο ημίχρονο, το παιχνίδι ήταν πολύ καλό για ένα εικοσάλεπτο. Η Πολωνία μπήκε αποφασισμένη να ισοφαρίσει, και η Ρωσία να σκοράρει ένα δεύτερο γκολ και να καθαρίσει το παιχνίδι. Τελικά, η ομάδα που σκόραρε ήταν η Πολωνία που ισοφάρισε το παιχνίδι, νωρίς στην επανάληψη. Στην συνέχεια, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, αφού οι 2 ομάδες φοβόντουσαν μήπως χάσουν το παιχνίδι.

Οι φάσεις του 2ου ημιχρόνου:

Στο 46ο λεπτό, ο Λεβαντόφσκι βγαίνει στα πλάγια, αλλά τον προλαβαίνει ο Μαλαφέεφ.
Στο 52ο λεπτό, ο Αρσάβιν σουτάρει και η μπάλα βγαίνει άουτ.
Στο 56ο λεπτό, η Ρωσία βγάζει αντεπίθεση με 4 επιτιθέμενους έναντι 3 Πολωνών αμυντικών, αλλά ο Αρσάβιν κάνει λάθος επιλογή. Στην αντεπίθεση της Πολωνία, ο Μπλαστσικόφσκι με εξαιρετική ενέργεια ισοφαρίζει για την Πολωνία.
Στο 68ο λεπτό, ο Τζαγκόεφ σούταρε αλλά ο Τίτον μπλόκαρε.
Στο 69ο λεπτό, ο Πολάνσκι μέσα από την περιοχή σουτάρει αλλά ο Μαλαφέεφ αποκρούει σωτήρια.
Στο 81ο λεπτό, ο Ομπράνιακ θα σουτάρει αλλά ο Μαλαφέεφ θα μπλοκάρει εύκολα.

Με την ισοπαλία, και οι 2 ομάδες έμειναν ζωντανές στην μάχη της πρόκρισης για τους 8 του Euro 2012. Η Ρωσία θα παίξει με την Ελλάδα και με ισοπαλία προκρίνεται, ενώ και η Πολωνία αν κερδίσει την Τσεχία θα πάρει το εισιτήριο για τα προημιτελικά τουEuro 2012.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...