Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2019

Διαφορά κλάσης


Δεν άντεξε η ομάδα μας, απέναντι στο πρώτο φαβορί για την άνοδο στην Α’ Εθνική, την εξαιρετική ομάδα της Σάντα (Αγία Παρασκευή) και ηττήθηκε με το βαρύ 0-7.

Η ομάδα μας παραμένει χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα της Β’ εθνικής και διατηρεί παθητικό 17-0 τερμάτων. Το ξέρουμε, το έχουμε αναφέρει, δεν έχουμε κρυφτεί. Υπάρχουν όμως και κάποιοι άλλοι αριθμοί που αφορούν τον Σταυρό, για τους οποίους φυσικά δεν θα διαβάσετε πουθενά αλλού, αλλά εμείς είμαστε εδώ για τους αναφέρουμε με υπερηφάνεια και να ενημερώσουμε τους φίλους και τις φίλες του συλλόγου. Αυτός είναι και ο λόγος ύπαρξης της σελίδας μας. Να ενημερώνει όχι μόνο στις ήττες, αλλά να καταγράφει την καθημερινότητα, τις δράσεις και την προσπάθεια των κοριτσιών μας. Πάμε λοιπόν:

Ο μέσος όρος ηλικίας της ενδεκάδας με τα περισσότερα λεπτά συμμετοχής, στους πρώτους 4 αγώνες πρωταθλήματος για την ομάδα μας, είναι 21,5 έτη.

Ο μέσος όρος ηλικίας των 18 παικτριών που έχουν συνολικά αγωνιστεί στους πρώτους 4 αγώνες πρωταθλήματος, είναι επίσης (ακριβώς) 21,5 έτη.

Από τις 18 παίκτριες που έχουν αγωνιστεί μέχρι στιγμής, οι 9, είναι κάτω των 17 ετών και οι 14 είναι κάτω των 27 ετών.

Στην εξάδα των παικτριών που δεν έχουν χάσει ούτε λεπτό συμμετοχής, βρίσκεται 1 παίκτρια που είναι 12 ετών και 1 που είναι 17 ετών.

Ο μέσος όρος ηλικίας των 14 παικτριών που περιμένουν τη σειρά τους να αγωνιστούν, είναι 20,1 έτη. 6 από αυτές, είναι κάτω των 15 ετών.

Δουλεύουμε τώρα για το αύριο του Σταυρού και του ποδοσφαίρου γυναικών. Και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε.

Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2019: Σταυρός Καλυθιών - Σάντα 0-7
Περπερίδου, Καλλιγιάννη, Βαγιανού, Τερζοπούλου, Σπανού (Βογιατζή), Σελλαβτζή (Φιλιππίδου), Φιλιππάκου, Ντελλάκη, Λάμπρου (Μανωλακούδη), Μουστακέλλη (Αρχοντούλη), Πετρά.











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...