Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2019

Ήττα από την Αθηναϊκή


Η ομάδα μας ηττήθηκε χθες στην Αθήνα από την δυνατή Αθηναϊκή με 4-0, παραμένοντας χωρίς βαθμό μετά από 3 αγωνιστικές, στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής Γυναικών. Όσοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τον αγώνα ζωντανά, μέσω της διαδικτυακής μετάδοσης, θα διαπίστωσαν πως για μία ώρα και μέχρι το 60’, παραμείναμε ζωντανοί στη διεκδίκηση του παιχνιδιού και επιδιώξαμε να ισοφαρίσουμε το γκολ με το οποίο βρεθήκαμε πίσω στο σκορ από το α’ ημίχρονο, με την προσπάθεια μας να κορυφώνεται στα πρώτα 15’ του β’ ημιχρόνου, που ήταν και το καλύτερο διάστημα της χθεσινής μας παρουσίας.


Το 2ο γκολ που δεχθήκαμε στο 60’ κόντρα στη ροή του αγώνα, δυστυχώς επέδρασε πολύ αρνητικά στην ψυχολογία των κοριτσιών μας και από εκείνο το σημείο, ουσιαστικά δεν επανήλθαμε ποτέ.

Δυο σερί αγώνες στην Αθήνα, την περασμένη εβδομάδα με τον Λεοντικό και χθες με την Αθηναϊκή, όπου τα κορίτσια πάλεψαν για παραπάνω από μια ώρα, αλλά και τις δύο φορές δεν μπόρεσαν να συνέλθουν μετά την επίτευξη του δεύτερου γκολ των αντιπάλων μας.

Καλύτερο όμως σε κάνουν οι δυσκολίες (που είναι αρκετές και τις γνωρίζαμε εξαρχής) και όχι οι δικαιολογίες. Η Αθηναϊκή κέρδισε δίκαια, την συγχαίρουμε και ταυτόχρονα στέλνουμε τις καλύτερες ευχές μας και όλη την αγάπη μας, στην μικρή της αθλήτρια, Μιχαέλα Ντουνέτα, που βιώνει το προσωπικό της δράμα.

Ο Σταυρός θα συνεχίσει να δουλεύει σκληρά και με μοναδικό στόχο να βοηθήσουμε τα κορίτσια μας να μάθουν το ποδόσφαιρο με τον σωστό τρόπο και μέσω της εμπειρίας που προσφέρει η συμμετοχή σε ένα δύσκολο πρωτάθλημα, όπως είναι αυτό της Β’ Εθνικής, να γίνονται κάθε μέρα καλύτερες.

Τέλος, θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά την κυρία Κατερίνα Φαλίδα, Ομοσπονδιακή προπονήτρια της Εθνικής γυναικών Κ-19 και Κ-17 και την κυρία Ελένη Πελετίδου, Ομοσπονδιακή προπονήτρια τερματοφυλάκων της Εθνικής γυναικών, που με την παρουσία τους και χθες στο γήπεδο, αποδεικνύουν έμπρακτα τόσο το προσωπικό τους ενδιαφέρον όσο και εκείνο της ΕΠΟ, για όλα τα νεαρά κορίτσια που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο, δίνοντας τους δύναμη και κίνητρο για να συνεχίσουν.

Αυτό θα κάνουμε κι εμείς. Αυτό είναι το χρέος μας. Θα συνεχίσουμε να παλεύουμε με όλες μας τις δυνάμεις, με τα κορίτσια μας και για τα κορίτσια μας. Θα είμαστε πάντα δίπλα τους και κυρίως στα δύσκολα. Γιατί το αξίζουν.


Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2019: Αθηναϊκή - Σταυρός Καλυθιών 4-0
Περπερίδου, Καλλιγιάννη, Βαγιανού, Τερζοπούλου, Λάμπρου, Φιλιππάκου, Ντελλάκη (Α), Βολίκα (45’Φιλιππίδου), Καντιδενού (Πετρά), , Καλογεροπούλου (Σελλαβτζή), Μουστακέλλη(Βογιατζή).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...