Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2019

Η απειρία, πληρώθηκε τοις μετρητοίς στην Κηφισιά


Η ομάδα μας ηττήθηκε χθες το απόγευμα στο Ζηρίνειο Στάδιο της Κηφισιάς από τον Λεοντικό.

Τα κορίτσια μας, που έφτασαν στο γήπεδο μία ώρα πριν την έναρξη του αγώνα, μετά από ταξίδι 20 ωρών, είχαν τον έλεγχο της αναμέτρησης στα πρώτα 20’, χωρίς όμως να δημιουργήσουν ουσιαστικές ευκαιρίες. Στο ίδιο διάστημα, η Μαρία Μουστακέλλη έχασε την ευκαιρία να βγει σε τετ α τετ με την τερματοφύλακα των γηπεδούχων, όταν δέχθηκε εξαιρετική πάσα της Λάμπρου, αλλά υποδείχθηκε λανθασμένα σε θέση off side.

Στο 27’ η Περπερίδου έδιωξε σε κόρνερ το πρώτο, αλλά πολύ καλό, σουτ των γηπεδούχων.  Στο 32’ μετά από εξαιρετική ενέργεια από τα αριστερά, της παίκτριας του Λεοντικού, Ποντικοπούλου, η Μάρτα Καντιδενού στην προσπάθεια της να απομακρύνει την μπάλα, την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας μας.  

Στο δεύτερο μέρος, η ομάδα μας άλλαξε τον σχηματισμό της, παίζοντας με 3 παίκτριες στην άμυνα, στην προσπάθεια μας να ισοφαρίσουμε. Στο 70’ μετά από εξαιρετική εκτέλεση κόρνερ της Ντελλάκη, η μπάλα έφτασε στα πόδια της Καλλιγιάννη, που σούταρε δυνατά και η μπάλα πέρασε ξυστά από το δεξί δοκάρι της εστίας των γηπεδούχων.

Δύο λεπτά αργότερα, μία λάθος πάσα της Περπερίδου, έβγαλε σε θέση τετ α τετ την Θεοδωράκη, η οποία σημείωσε το 2-0 στο 73’. Μετά την ψυχρολουσία του γκολ και πριν η ομάδα μας συνέλθει, μια εξαιρετική προσπάθεια των γηπεδούχων, οδήγησε στο 3-0, που ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Στο γήπεδο, παραβρέθηκε η προπονήτρια τερματοφυλάκων της Εθνικής γυναικών, κυρία Ελένη Πελετίδου, η οποία στο τέλος της αναμέτρησης συναντήθηκε με τον προπονητή τερματοφυλάκων της ομάδας μας, κύριο Τσιλιγκίρη, αλλά και με την μικρή τερματοφύλακα του Σταυρού, Γαβριέλα Περπερίδου, την οποία και επιβράβευσε για την παρουσία της, επισημαίνοντας της, πως θα είναι δίπλα της στο μέλλον.

Χθες έκανε το ντεμπούτο της στη Β’ Εθνική και η 12χρονη παίκτρια μας, Τσαμπίκα Μανωλακούδη.

Κλείνοντας, οφείλουμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς για την φιλοξενία την ομάδα του Λεοντικού. Όχι μόνο γιατί μας υποδέχθηκαν εξαιρετικά, αλλά και για τον τρόπο που αγωνίστηκαν, τηρώντας στο ακέραιο το fair play. Χαρακτηριστικό ήταν το στιγμιότυπο στο τέλος της αναμέτρησης και ενώ ο διαιτητής είχε σφυρίξει την λήξη του αγώνα, όταν η Μαρία Βαγιανού, έπεσε στον αγωνιστικό χώρο, έχοντας χτυπήσει και δύο παίκτριες του Λεοντικού βρέθηκαν από πάνω της, θέλοντας να την βοηθήσουν. Εξαιρετικό και το κλίμα στις κερκίδες, με τους πολυάριθμους οπαδούς των γηπεδούχων, να χειροκροτούν και τις δύο ομάδες. Δεν ακούστηκε η παραμικρή αποδοκιμασία καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα. Δεσμευόμαστε να ανταποδώσουμε στη Ρόδο και ευχόμαστε να διεξάγονται όλοι οι αγώνες, με αυτόν τον τρόπο. 


Σάββατο 2 Νοεμβρίου: Λεοντικός Κηφισιάς - Σταυρός Καλυθιών (32’ Ποντικοπούλου, 73’ Σαββοπούλου, 75’ Ποντικοπούλου)
Περπερίδου, Σπανού (60’ Πετρά), Καλλιγιάννη, Βαγιανού, Τερζοπούλου (Α), Φιλιππάκου, Φιλιππίδου (45’ Μανωλακούδη-75’ Βολίκα), Ντελλάκη, Λάμπρου (55’Σελλαβτζή, Καντιδενού, Μουστακέλλη. 








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...