Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2019

Στις 2 Νοεμβρίου ο πρώτος εκτός έδρας αγώνας για φέτος


Σε κανονικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι προπονήσεις του Σταυρού, ενόψει της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, που θα διεξαχθεί το Σάββατο στις 2 Νοεμβρίου 2019.

Πρόκειται για την πρώτη εκτός έδρας αναμέτρηση των κοριτσιών μας στη Β’ Εθνική για τη φετινή σεζόν, που θα αποτελέσει αναμφισβήτητα και μια ξεχωριστή εμπειρία για πολλές από τις νεαρές παίκτριες του ρόστερ.

Η ομάδα μας θα ταξιδέψει στην Αθήνα, όπου θα αντιμετωπίσει στο Ζηρίνειο Στάδιο της Κηφισιάς τον Λεοντικό, θέλοντας να αφήσει πίσω την ήττα της πρεμιέρας από την Ολυμπιάδα, στις Καλυθιές.

Ο αγωνιστικός ρυθμός είναι ό,τι καλύτερο μπορεί να ζητήσει μια ομάδα ώστε να βελτιωθεί και η έναρξη του πρωταθλήματος είναι παράγοντας που δεδομένα θα βοηθήσει σε αυτή την κατεύθυνση.

Η εβδομάδα που τελειώνει με την αυριανή απογευματινή προπόνηση, περιλάμβανε και βιντεοθεραπεία του αγώνα της 1ης αγωνιστικής, όπου οι παίκτριες μας είχαν την ευκαιρία να διαπιστώσουν θετικά αλλά και αρνητικά στοιχεία από το παιχνίδι της πρεμιέρας.

Στόχος μας είναι να γινόμαστε καλύτεροι αγώνα με τον αγώνα, σταθερά και προοδευτικά. Με οδηγό μας την απόλυτη πίστη στις ικανότητες, τη διάθεση και το ταλέντο των παικτριών μας, μαθαίνοντας από τα λάθη μας, προσπαθώντας να τα διορθώσουμε και με απώτερο σκοπό να αποκτήσουν τα κορίτσια -μέσα από τις δυσκολίες που δεδομένα θα αντιμετωπίσουμε- το δέσιμο που θα τις βοηθήσει να παίζουν όσο το δυνατόν πιο δημιουργικό ποδόσφαιρο, με αλτρουϊσμό, ομαδικότητα, χωρίς σκοπιμότητες, χτίζοντας στέρεες βάσεις για το προσεχές μέλλον.

Με πίστη και δημιουργικότητα, τις λέξεις δηλαδή με τις οποίες συνηθίζουμε να συνοδεύουμε την πλειοψηφία των αναρτήσεων μας (#webelieve #wecreate)  το ταξίδι μας συνεχίζεται. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...