Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013

Αήττητοι με 9 στα 9!

Σ' ένα επεισοδιακό παιχνίδι οι Άγιοι Θεόδωροι κέρδισαν εύκολα 94-69 την Καλλιθέα... Στα μέσα της τελευταίας περιόδου λίγο έλειψε να ''τιναχτεί'' στον αέρα η σημερινή αναμέτρηση
Ένα δεκάλεπτο πολύ καλού μπάσκετ ήταν αρκετό για τους Αγίους Θεοδώρους ώστε να κερδίσουν εύκολα την Καλλιθέα (94-69) και να κλείσουν αήττητοι τον α’ γύρο στο ανδρικό πρωτάθλημα (όμιλος Ρόδου). Σ’ ένα παιχνίδι που συνοδεύτηκε από αρκετή ένταση και τεχνικές ποινές, οι Αρχαγγελίτες ήταν μία κλάση καλύτεροι, αν και μετά την πρώτη περίοδο «έσβησαν» τις μηχανές τους. Το παιχνίδι είχε ένταση και πολλά νεύρα… Ο προπονητής της Καλλιθέας Κώστας Τρίτος αποβλήθηκε με δεύτερη τεχνική ποινή στο 32’ για διαμαρτυρίες προς τους διαιτητές, ενώ λίγο έλειψε να «τιναχτεί» το παιχνίδι στον αέρα 4.32’ πριν το τέλος. Συγκεκριμένα ο Σταύρος Νικηφορίδης απέβαλε με ντισκαλιφιέ τους Παπανικολάου (Καλλιθέα) και Βογιατζή (Άγιοι Θεόδωροι), κάνοντας όμως λάθος στην περίπτωση του δεύτερου, ο οποίος ουσιαστικά δεν έκανε κάτι και απλά ανέφερε στον πρώτο να σταματήσει να του μιλάει. Το γεγονός αυτό προκάλεσε «έκρηξη» στην κερκίδα με ορισμένους φιλάθλους των Αγίων Θεοδώρων να βρίζουν τον διαιτητή Νικηφορίδη ενώ υπήρξε λογομαχία και παραλίγο να συμβούν επεισόδια όταν κάτι είπαν στον αθλητή της Καλλιθέας Ηλία Παπανικολάου. Ευτυχώς οι αθλητές των Αγίων Θεοδώρων μπήκαν στη μέση και έσβησαν τη «φωτιά» που πήγε να δημιουργηθεί, στη φυσούνα του γηπέδου. Κι όλα αυτά, ενώ τα πάντα είχαν κριθεί όσον αφορά στην υπόθεση- νίκη, αφού οι Άγιοι Θεόδωροι ήταν σαφώς καλύτεροι.


Η ομάδα του Παναγιώτη Παπακώστα μπήκε δυνατά στο παρκέ και δεν έδωσε το παραμικρό δικαίωμα στην Καλλιθέα να πιστέψει σε κάτι καλό. Έτσι το 0-6, έγινε 4-15 (6’) και 4-20 με τρίποντο του Γκογκίδη. Οι Άγιοι Θεόδωροι γύρισαν τη μπάλα, έβγαλαν ωραίες φάσεις και ξέφυγαν με +18 (10-28 στο 9’). Στη συνέχεια η Καλλιθέα ισορρόπησε το παιχνίδι και κράτησε τη διαφορά στα ίδια επίπεδα, μειώνοντας μάλιστα σε 32-47 στο ημίχρονο με κορυφαίο τον Κρασουδάκη.

Στην «επανάληψη» οι Άγιοι Θεόδωροι προσπάθησαν να ξεφύγουν κι άλλο (39-61) αλλά η Καλλιθέα πλησίασε σε 50-65. Στο τελευταίο δεκάλεπτο δεν έλειψαν τα αντιαθλητικά φάουλ, ενώ το παιχνίδι απέκτησε γρήγορο ρυθμό για να τελειώσει με +25 για τους Αγίους Θεοδώρους, οι οποίοι είχαν επτά παίκτες με διψήφιο αριθμό.

Τα δεκάλεπτα ήταν: 12-28, 32-47(ημ.), 50-69, 69-94

Διαιτητές: Νικηφορίδης- Κουνελλές

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Τρίτος): Φωτεινής 4, Πολυχρονίου 11, Κωστάκης 8(2), Παπανικολάου 16(2), Καντής 8, Κουτσαργιώτης 2, Βουγιούκας 4, Κρασουδάκης 16(1).

ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΙ (Παπακώστας): Βογιατζής 22(1), Πλατέλλας 2, Παπανικολάου 10(1), Ξυπολιτάς 11, Βλαχοδήμος 10, Αυγενικός 3(1), Σιώκος 2, Παναγιωτάς, Σκορδάλης 10(3), Κούρος 11, Γκογκίδης 13(3).

www.12sports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...