Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

''Την μπουκιά από το στόμα''



Ο Απόλλων Καλυθιών ισοφάρισε στην εκπνοή του αγώνα τον Κλεάνθη Παραδεισίου (1-1) στο εξ αναβολής ματς της 5ης αγωνιστικής, διατηρώντας το αήττητο του στο πρωτάθλημα

Στην εκπνοή κατάφερε να διατηρήσει το αήττητο του ο Απόλλων Καλυθιών… Κι αυτό γιατί ο Φυλακούρης πήρε τη μπουκιά μέσα από το στόμα των παικτών του Κλεάνθη Παραδεισίου, που μέχρι τότε ήταν αγκαλιά με το τρίποντο. Το τελικό 1-1 ανάμεσα στον Απόλλωνα Καλυθιών και τον Κλεάνθη Παραδεισίου σφράγισε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων, στο εξ αναβολής παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής για τον α’ όμιλο της Α’ Κατηγορίας. Η ομάδα του Γιώργου Σταυριανού ήταν καλύτερη στο α’ ημίχρονο και κατάφερε στην εκπνοή να προηγηθεί στο σκορ. Ο Μήτρου με κοντινό πλασέ μετά από κεφαλιά του Σαπαλίδη έκανε το 0-1, «παγώνοντας» το γήπεδο των Καλυθιών. Στην «επανάληψη». η ομάδα του Κώστα Καμπούρη ανέβασε την απόδοση της και ευτύχησε να ισοφαρίσει στην εκπνοή του αγώνα με τον Φυλακούρη, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μαυρομούστακου.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΥΘΙΩΝ (Κώστας Καμπούρης): Κουφάλης, Κίτσος, Σιέχ, Σαββούλης, Φυλακούρης, Κυρίτσης (74’ Γκεοργκίεφ), Δημητράς, Χατζηγεωργίου (60’ Σταυρής), Παπανικολάου, Μαυρομούστακος, Μουτσοντέμι.

ΚΛΕΑΝΘΗΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΙΟΥ (Γιώργος Σταυριανός): Χειμωνέττος, Σορωνιάτης (70’ Χατζησάββας), Κορκίδας, Καρίκης, Γιαννίκος, Καλημέρης Ι., Μήτρου, Πολυμένωφ (52’ Κρομμύδας), Ατσίδης, Καλημέρης Κ., Σαπαλίδης (80’ Γρηγοριάδης)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...