Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013

Αποτελέσματα και βαθμολογία Α' Εθνικής Γυναικών (4η αγωνιστική)



Ως χαρά των «διπλών» μπορεί να χαρακτηριστεί η 4η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Α' Εθνικής Γυναικών αφού ΠΑΟΚ, Αμαζόνες Δράμας, Ελπίδες Καρδίτσας και ΑΕ Γλυφάδας πήραν τρίποντα στις εκτός έδρας αναμετρήσεις.

Την αυλαία της αγωνιστικής άνοιξε το ντέρμπι Εργοτέλης-ΠΑΟΚ. Βέβαια, ντέρμπι μόνο στα χαρτιά δεν έμεινε το παιχνίδι αφού στο Μαρτινέγκο διεξήχθη ένα πολύ ενδιαφέρον ματς ενώ το αποτέλεσμα ήταν αμφίρροπο μέχρι και την τελευταία στιγμή. Η «κιτρινόμαυρη» οικοδέσποινα μπήκε πολύ καλά στο παιχνίδι, επέβαλε τον ρυθμό της και το γκολ δεν άργησε να έρθει με απευθείας εκτέλεση φάουλ της Φράγκου. Από τα καλύτερα παιχνίδια στην καριέρα της έκανε η πορτιέρο των γηπεδούχων, Ελισάβετ Αποστολάκη, που κράτησε ανέπαφη την εστία της για πολλά λεπτά. Στην επανάληψη, όμως, τον λόγο πήραν οι πρωταθλήτριες Ελλάδος. Με δύο γκολ, η Αρβανιτάκη πήρε το παιχνίδι πάνω της και ο Δικέφαλος του Βορρά το τρίτο τρίποντο για φέτος.

Μόνη της στην κορυφή και ανίκητη ποζάρει η γυναικεία ομάδα της ΑΕ Γλυφάδας, που πέρασε αλώβητη από τις Σέρρες. Η Πανσερραϊκή μπορεί να είχε την έδρα στα υπέρ της, ωστόσο οι Γλυφαδιώτισσες έκαναν το 4 στα 4 και βάζουν από νωρίς σοβαρή υποψηφιότητα για το πρωτάθλημα. Οι φιλοξενούμενες σκόραραν από τέσσερα γκολ σε κάθε σαρανταπεντάλεπτο και δεν άφησαν κανένα περιθώριο στις παίκτριες της Πανσερραϊκής, που γνώρισαν την τρίτη τους ήττα στο φετινό πρωτάθλημα.

Πολύτιμο τρίποντο πήραν οι Αμαζόνες Δράμας μετά από μία δύσκολη νίκη μέσα στο Περιστέρι. Οι φιλοξενούμενες μπήκαν πολύ καλά στο παιχνίδι και βρέθηκαν κοντά στο γκολ στα πρώτα κιόλας λεπτά της αναμέτρησης με την Μπιρτόγιου. Τα λεπτά, όμως, περνούσαν και ο Ατρόμητοςισορρόπησε το παιχνίδι και δημιούργησε φάσεις με την Τράγου και την Ζουμπουλάκη, χωρίς κάποιο αποτέλεσμα. Ο αγώνας κρίθηκε στο δεύτερο ημίχρονο αφού Μπιρτόγιου με τετ α τετ και Παπαδοπούλου με ψιλοκρεμαστό σουτ διαμόρφωσαν το τελικό 0-2.

Μοιρασμένο ήταν το παιχνίδι που έκλεισε την αυλαία της αγωνιστικής. Ο Βόλος υποδέχτηκε τιςΕλπίδες Καρδίτσας σε έναν αγώνα με αρκετές φάσεις και για τις δύο ομάδες. Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, η Στρετένοβιτς κατάφερε με εύστοχο πέναλτι να ανοίξει το σκορ ενώ η απάντηση ήρθε από την Τσιρδάνη στην επανάληψη. Το νικητήριο γκολ σημείωσε η Κόγγουλη και διατήρησε την θέση της ομάδας της κοντά στην κορυφή της βαθμολογικής κατάταξης.



Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής:

Νέοι Εργοτέλη – ΠΑΟΚ: 1-2

Φράγκου 26'

Αρβανιτάκη (2)



Πανσερραϊκή- ΑΕ Γλυφάδας: 0-8

Μιχαλακίδη (2), Μοσκοφίδου, Τζάνη (4), Μακρή



Ατρόμητος Αθηνών – Αμαζόνες Δράμας: 0-2

Μπιρτόγιου, Παπαδοπούλου Α.



Βόλος 2004 – Ελπίδες Καρδίτσας ‘94: 1-2

Τσιρδάνη

Στρετένοβιτς (π), Κόγγουλη



Κρήσσες Ρεθύμνου – Χανιά ΑΟ: 0-3 (α.α.)



Αναλυτικά η βαθμολογία (συν τους βαθμούς από τα ματαιωμένα ματς)*:
ΘΕΣΗ
ΟΜΑΔΑ
ΑΓΩΝΕΣ
ΝΙΚΗ
ΙΣΟΠΑΛΙΑ
ΗΤΤΑ
ΓΚΟΛ ΥΠΕΡ
ΓΚΟΛ ΚΑΤΑ
ΒΑΘΜΟΙ
1
ΑΕ Γλυφάδας440017012
2
Αμαζόνες Δράμας43108210
3
Ελπίδες Καρδίτσας43108410
4
ΠΑΟΚ43011749
5
Ατρόμητος4202786
6
Βόλος 20044103973
7
Νέοι Εργοτέλη4103683
8
Χανιά ΑΟ41034153
9
Πανσερραϊκή41034193
10
Κρήσσες Ρεθύμνου0000000

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...