Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2013

Δ.Α.Ν.Σ. Δωριεύς- Καλλιθέα 53-65

ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΕ ΤΟΝ ΔΩΡΙΕΑ ΣΤΟ ΒΕΝΕΤΟΚΛΕΙΟ.

Δια χειρός Πολυχρονίου
Με κορυφαίο τον Άκη Πολυχρονίου, η Καλλιθέα κέρδισε σχετικά εύκολα τον Δωριέα με 65-53
Την υπογραφή του Άκη Πολυχρονίου είχε η νίκη της Καλλιθέας (65-53) κόντρα στον Δωριέα. Ο έμπειρος αθλητής έβαλε τη «σφραγίδα» του και οδήγησε την ομάδα του Κώστα Τρίτου σε μία σημαντική νίκη, με την οποία παραμένει σε τροχιά τετράδας, σε αντίθεση με τον Δωριέα, για τον οποίο η χρονιά ενδεχομένως να τελειώνει πρόωρα όσον αφορά στην τέταρτη θέση. Η Καλλιθέα ήταν εμφανώς καλύτερη σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, ο Πολυχρονίου έκανε όργια και η νίκη ήρθε φυσιολογικά. Έτσι, η Καλλιθέα πέτυχε τη δεύτερη νίκη της και θέτει πιο υψηλούς στόχους από τον Δωριέα, ο οποίος μετράει τρεις ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια, απέναντι σε ομάδες που υπολόγιζε ότι θα κάνει κάποιες νίκες. Αξίζει να σημειωθεί ότι την Καλλιθέα βοήθησαν επίσης οι Παπανικολάου και Κουρεμπής, ενώ στο παρκέ επανήλθε για λογαριασμό του Δωριέα ο 45χρονος Γιάννης Τσέρκης. Για τους «κίτρινους» σημαντική ήταν η απουσία του Γερονικόλα.

Τα δεκάλεπτα ήταν: 14-18, 27-41(ημ.), 42-58, 53-65

Διαιτητές: Μορφωπός- Ορφανός

Δ.Α.Ν.Σ. ΔΩΡΙΕΥΣ (Σαρίκας): Αποστολάς, Πατινιώτης, Στεφανίδης, Κρητικός 9, Γερόλυμος 3(1), Κωνσταντάρος 13(3), Μαστοράκης 4, Τσέρκης 9(1), Λαμπριανός 10, Μαυρονικόλας 5.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Τρίτος): Φωτεινής 2, Πολυχρόνίου 26, Παπαδημητρίου 5(1), Πότογλου 2, Κωστάκης 3(1), Παπανικολάου 9(1), Καντής 4, Μπίλλης, Κουρεμπής 9, Κρασσουδάκης 5.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...