Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2020

Νοκ αουτ και η Μαρία Ντελλάκη ενόψει Αθηναϊκής!


Δυσάρεστα τα σημερινά νέα για τον Σταυρό. Στην απογευματινή προπόνηση της ομάδας μας, τραυματίστηκε η Μαρία Ντελλάκη. Η Μαρία μετέβη στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου για ακτινογραφική εκτίμηση, που έδειξε σοβαρό διάστρεμμα ποδοκνημικής. Αυτομάτως η αρχηγός μας τίθεται νοκ άουτ, για τον αγώνα του Σαββάτου με την Αθηναϊκή. 

Το διάστημα της απουσίας της, θα εξαρτηθεί από την πορεία της αποθεραπείας της. Όλοι στον Σταυρό θα είμαστε φυσικά δίπλα της και τις ευχόμαστε περαστικά. 4 ημέρες πριν τον απαιτητικό αγώνα μας με την Αθηναϊκή, με δεδομένη την απουσία της Φιλιππάκου και τη Σελλαβτζή να μην προπονείται επίσης σήμερα, καθώς ταλαιπωρείται από υψηλό πυρετό, ο τραυματισμός της Μαρίας, που όλοι γνωρίζουν το ειδικό βάρος της στη συνολική λειτουργία της ομάδας, αυξάνει επικίνδυνα τα προβλήματα μας, αλλά δεν μας λυγίζει. 

Όλα τα κορίτσια είναι αποφασισμένα να αγωνιστούν και για τις συμπαίκτριες τους που θα λείψουν. Οι δυσκολίες μας ενώνουν ακόμη περισσότερο. Είναι χαρακτηριστικό, πως το πρώτο πράγμα που είπε η Μαρία μετά την διάγνωση του τραυματισμού της, είναι πως θέλει να είναι το Σάββατο στο γήπεδο, έστω και απ' έξω, για να στηρίξει τις συμπαίκτριες-φίλες της! Αυτός είναι ο Σταυρός. Και για αυτά τα κορίτσια,θα αγωνιζόμαστε μέχρι τέλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...