Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2020

Σταυρός Καλυθιών - Αθηναϊκή 0-3


Τα κορίτσια μας πάλεψαν, παρά τις απουσίες, πλήρωσαν όμως ακριβά το κακό πρώτο ημίχρονο, στο οποίο δέχθηκαν και τα 3 γκολ της αναμέτρησης.


Η επιστροφή της Κωνσταντίνας Πακάκη, που τόσο έχει ταλαιπωρηθεί φέτος, ήταν το υπέροχο νέο της ημέρας για την ομάδα μας και συνοδεύτηκε από εξαιρετική εμφάνιση, στην πρώτη της συμμετοχή στο βασικό σχήμα την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Εξαιρετικό ντεμπούτο και για την Ελένη Βασιλειάδου, που επέστρεψε στον Σταυρό, για να κλείσει την καριέρα της εδώ, όπως η ίδια επιθυμεί. Στο γήπεδο βρισκόταν και οι Φιλιππάκου, Ντελλάκη και Σελλαβτζή, αποδεικνύοντας στην πράξη, το πόσο δεμένη είναι αυτή η ομάδα, παρά τις δυσκολίες. Συγχαρητήρια στην Αθηναϊκή και καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα με υγεία. Ευχαριστούμε τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο Καλυθιών και συμπαραστάθηκε στα κορίτσια. Πατήστε στον σύνδεσμο για να δείτε πλούσιο φωτορεπορτάζ από τον αγώνα.


Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2020: Σταυρός Καλυθιών - Αθηναϊκή 0-3
Περπερίδου (Βασιλειάδου), Καλλιγιάννη, Βαγιανού, Τερζοπούλου (Μάστορα), Σπανού, Μανωλακούδη, Βογιατζή (Φιλιππίδου), Καντιδενού, Πακάκη (Κουτσονούρη), Μουστακέλλη, Πετρά.















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...