Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2020

Ανακοινώθηκε η ποινή της Φιλιππάκου



Γνωστοποιήθηκε από τα αρμόδια όργανα της ΕΠΟ, η ποινή της αθλήτριας μας, Μαριέττας Φιλιππάκου, για την αποβολή της με απευθείας κόκκινη κάρτα, στο τοπικό ντέρμπι με την LFC Ιάλυσος. Η Μαριέττα τιμωρήθηκε με αποκλεισμό τριών αγωνιστικών ημερών, κάτι που σημαίνει πως θα απουσιάσει από τους αγώνες με Ολυμπιάδα Υμηττού, Λεοντικό Κηφισιάς και Αθηναϊκή Αγίου Δημητρίου.

Ο εσωτερικός κανονισμός του Σταυρού, είναι ιδιαίτερα αυστηρός και συγκεκριμένος, σε ζητήματα που άπτονται αντιαθλητικής συμπεριφοράς. Δεν περιμένουμε από την πειθαρχική επιτροπή να τιμωρήσει ποδοσφαιρίστριες μας, όταν κρίνουμε πως απαιτείται. Το πράττουμε μόνοι μας. Το έχουμε κάνει. Και εκτιμούμε πως η ομάδα μας σε αυτόν τον τομέα, φέτος είναι άριστη. Σε αυτό, έχει βοηθήσει και η παρουσία της Φιλιππάκου.


Ο σύλλογος, κατόπιν μελέτης και του βίντεο, εκτιμά πως έχει γίνει λανθασμένη αρχική εκτίμηση της φάσης και συνεπακόλουθα ερμηνείας της, στο Φύλλο Αγώνα, με αποτέλεσμα την δυσανάλογα αυστηρή τιμωρία της αθλήτριας μας. Δεν συμφωνούμε με την απόφαση αλλά την σεβόμαστε απόλυτα, γιατί έχουμε χρέος να δείχνουμε στα νέα κορίτσια της ομάδας, τον τρόπο με τον οποίο οφείλουν να αντιδρούν, ακόμη κι όταν νιώθουν πως αδικούνται.


Η Μαριέττα, με την εμπειρία και τις αθλητικές της ικανότητες, έχει προσφέρει φέτος στην ομάδα, τόσο με την απόδοση της όσο και με την παρουσία της δίπλα στις νεαρές παίκτριες. Ακόμη και ο αδιαμαρτύρητος τρόπος με τον οποίο αντιμετώπισε την αποβολή της, σε έναν αγώνα που και η ίδια υπήρξε αποδέκτρια αρκετών σκληρών μαρκαρισμάτων, δείχνει την ποιότητα της.


Ως σύλλογος, στεκόμαστε δίπλα της, όπως θα κάναμε για κάθε ποδοσφαιρίστρια μας σε αντίστοιχη περίπτωση και δηλώνουμε υπερήφανοι που ανήκει στο ρόστερ μας.


Προφανώς και η απουσία της από, σχεδόν τους μισούς (3 από τους 7), αγώνες του Β’ γύρου θα κοστίσει αγωνιστικά, αλλά έχουμε πίστη στην ομάδα και ταυτόχρονα ο βαθμός συσπείρωσης μας αυξάνεται, έτσι ώστε να ανταπεξέλθουμε με τη μέγιστη δυνατή αξιοπρέπεια στις προκλήσεις. Στο διάστημα αυτό, η Μαριέττα θα συνεχίσει να προπονείται κανονικά, βοηθώντας την ομάδα, με την ίδια συνέπεια που το κάνει από την αρχή της αγωνιστικής περιόδου.


Κλείνοντας, επισημαίνουμε ξανά, πως αφορμή της ανακοίνωσης μας αποτέλεσε αποκλειστικά και μόνο η ενημέρωση του φίλαθλου κοινού για το διάστημα απουσίας της παίκτριας μας, καθώς και η επιθυμία μας να την στηρίξουμε δημοσίως. Θα είμαστε δίπλα της και είμαστε βέβαιοι πως θα επιστρέψει με ακόμη περισσότερη διάθεση για ποδόσφαιρο.

Νίκος Περπερίδης. Τεχνικός διευθυντής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...