Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2020

Πικρή ήττα



Σε έναν αγώνα για γερά νεύρα, η ομάδα μας γνώρισε την ήττα με 2-1 από την LFC Ιάλυσος. Τα κορίτσια μας μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, πήραν την πρωτοβουλία των κινήσεων και προηγήθηκαν με 1-0 στο 25' με ωραίο πλασέ της ΦΙλιππάκου, μετά από εξαιρετική ομαδική ενέργεια.

Στο δεύτερο μέρος, η ομάδα μας έχασε κλασικές ευκαιρίες για να διπλασιάσει τα γκολ της, με σουτ της Μουστακέλλη και της Πετρά. Στο 69' η αποβολή της Φιλιππάκου, αποσυντόνισε προσωρινά τις παίκτριες μας, κάτι που εκμεταλλεύτηκε η αντίπαλη ομάδα και έφτασε στην ισοφάριση με δυνατό σουτ της Κουγιού έξω από την περιοχή, στο 72'.


Το αριθμητικό μειονέκτημα δεν μας αποθάρρυνε και παρά το ότι αγωνιζόμασταν με 10 παίκτριες, προσπαθήσαμε να πετύχουμε και δεύτερο γκολ, με την Πετρά να επιχειρεί εξαιρετικό σουτ το οποίο βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι!

Ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου επιβεβαιώθηκε για ακόμη μια φορά, καθώς στο 85' η Πασπάλη σημείωσε με σουτ το δεύτερο γκολ της Ιαλυσού, γράφοντας το 1-2, που ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.


Η πίκρα των κοριτσιών είναι μεγάλη, καθώς δεν κατάφεραν να πάρουν τίποτα από έναν αγώνα στον οποίο τα έδωσαν όλα και απέδωσαν κατά διαστήματα, εξαιρετικό ποδόσφαιρο. Με την ήττα αυτή, ολοκληρώθηκε ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος της Β' εθνικής, που βρίσκει την ομάδα μας χωρίς βαθμό, στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. 

Ωστόσο σήμερα εκτιμούμε, πως όλοι οι φίλοι του Σταυρού αλλά και οι φίλαθλοι που βρέθηκαν στο γήπεδο, διαπίστωσαν ιδίοις όμμασι την εξέλιξη αυτής της ομάδας και την αφοσίωση της στην παραγωγή επιθετικού ποδοσφαίρου. Έτσι θα συνεχίσουμε, για τα κορίτσια μας και για όσους εξακολουθούν να μας στηρίζουν.

Κυριακή 12 Ιανουαρίου: Σταυρός Καλυθιών – LFC Ιάλυσος (25’ Φιλιπάκου, 72’ Κουγιού, 85’ Πασπάλη)
Περπερίδου, Σπανού, Βαγιανού (Α), Τερζοπούλου, Καλλιγιάννη, Φιλιππάκου, Φιλιππίδου (53’ Μουστακέλλη), Ντελλάκη, Σελλαβτζή, Βογιατζή (46’ Καντιδενού), Πετρά.











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...