Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2019

Πρεμιέρα με ήττα


Με εντός έδρα ήττα ξεκίνησε η ομάδα μας τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, καθώς ηττήθηκε στο Δημοτικό γήπεδο Καλυθιών από την Ολυμπιάδα Υμηττού με 3-0.
Ο Σταυρός, δέχθηκε το 1ο γκολ μόλις στο 7 της αναμέτρησης και λίγα λεπτά αργότερα έχασε εξαιρετική ευκαιρία να ισοφαρίσει, όταν η Μουστακέλλη δεν βρήκε στόχο, σε τετ α τετ με την τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων. Στο 35’ η Ολυμπιάδα πέτυχε το 2ο τέρμα της και πριν κλείσει το ημίχρονο, η ομάδα μας είχε μια ακόμη εξαιρετική ευκαιρία να σκοράρει, στην δεύτερη μεγαλύτερη στιγμή μας στον αγώνα, ξανά με την Μαρία Μουστακέλλη που έφυγε εξαιρετικά στην αντεπίθεση, αλλά το σουτ που επιχείρησε πέρασε ελάχιστα άουτ.  

Στο δεύτερο μέρος, η εικόνα της ομάδας μας ήταν υποτονική και όλο το βάρος έπεσε στην αμυντική μας γραμμή. Στο 90’ έκλεισε το σκορ του αγώνα, μετά από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι της Ολυμπιάδας.

Στα θετικά που καταγράφηκαν, ήταν το ντεμπούτο στη Β’ Εθνική της 12χρονης τερματοφύλακα Γαβριέλας Περπερίδου που ήταν σταθερή, της 13χρονης μεσοεπιθετικού Ραφαέλας Βογιατζή, που πέρασε στον αγώνα στο 35’ και έδειξε πολύ καλά στοιχεία και της συνομήλικης της, μέσου Νουρικιάρ Σελλαβτζή, που πέρασε αλλαγή με την έναρξη του β’ ημιχρόνου, ήταν κινητική, αλλά τραυματίστηκε και αντικαταστάθηκε. Ο μέσος όρος ηλικίας της αρχικής μας ενδεκάδας, ήταν 22,1 έτη και αφήνει υποσχέσεις για το μέλλον.

Η προσπάθεια μας συνεχίζεται, ακόμη πιο δυνατά, με υπομονή, επιμονή και σκληρή δουλειά. Πλέον η προσοχή μας στρέφεται στον επόμενο, εκτός έδρας αγώνα με τον Λεοντικό Κηφισιάς. Τα έσοδα της σημερινής αναμέτρησης, θα σταλούν για την θεραπεία του μικρού Παναγιώτη-Ραφαήλ.

Κυριακή 20 Οκτωβρίου: Σταυρός Καλυθιών – Ολυμπιάδα Υμηττού 0-3 (7’ Κατωπόδη, 35’ Μανίτα, 90’ Κοκμοτού)
Η σύνθεση του Σταυρού: Περπερίδου, Σπανού, Καλλιγιάννη, Βαγιανού (Α), Τερζοπούλου, Φιλιππάκου, Πετρά (75’ Αρχοντούλη), Ντελλάκη, Λάμπρου (45’Σελλαβτζή – 80’ Βολίκα), Καντιδενού (35’ Βογιατζή), Μουστακέλλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...