Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2019

Διευκρινιστική Ανακοίνωση περί ΜΜΕ


Θα θέλαμε να πληροφορήσουμε τον φίλαθλο κόσμο, πως οτιδήποτε αφορά σε δραστηριότητες του Σωματείου μας, κοινοποιείται πρώτα και αποκλειστικά από την επίσημη σελίδα της ομάδας του Σταυρού Καλυθιών Ρόδου στο Facebook (StavrosWomenFC), καθώς και μέσω του ιστολογίου (stavrosclub.blogspot.com) της ομάδας.


Οποιαδήποτε φωτογραφία αθλητριών, προπονητών ή δραστηριοτήτων μας, που έχει (αλλά δεν αναφέρει) ως πηγή, τον Σταυρό Καλυθιών, είτε αφορά εκδήλωση, αγώνα, είτε επίσημη ανακοίνωση και κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, χωρίς να τηρεί τις παραπάνω προϋποθέσεις, δεν έχει την έγκριση, ούτε την άδεια μας.

Ο Σταυρός Καλυθιών, λειτουργεί με αξιοπρέπεια και διαφάνεια για παραπάνω από 25 χρόνια, επιδιώκοντας τις καλύτερες σχέσεις, τόσο με τα ΜΜΕ όσο και με τα συναγωνιζόμενα σωματεία, με σκοπό την προώθηση του γυναικείου ποδοσφαίρου και της ευγενούς άμιλλας.

Σε αυτό το πλαίσιο, ενημερώνει εγκαίρως τον φίλαθλο κόσμο, για τυχόν αποφάσεις του, μέσω Δελτίων Τύπου και κατόπιν απόφασης του Προεδρείου του Σωματείου.

Είμαστε στη διάθεση των ΜΜΕ και με χαρά θα υποδεχθούμε οποιαδήποτε πρόσκληση για συνέντευξη ή διευκρινήσεις περί θεμάτων που αφορούν τον σύλλογο και τις αθλήτριες του. Όχι όμως, ανυπόγραφα ή υπό την μορφή διαρροών.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...