Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2019

Στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος


Τρεις αγωνιστικές απέμειναν, για να μάθουμε αν η ομάδα μας θα πάρει την άνοδο για την Β' Εθνική Κατηγορία Γυναικών. Μετά τους 6 πρώτους αγώνες, ο Σταυρός Καλυθιών μετράει 5 νίκες και μία μόνο ισοπαλία, με τους Αργοναύτες Καλύμνου, εκτός έδρας.

Σύμφωνα με την προκήρυξη της Ε.Π.Ο. θα διεξαχθούν τρεις ακόμη αγωνιστικές. Ο Σταυρός θα αγωνιστεί αποκλειστικά στο γήπεδο των Καλυθιών, καθώς η ομάδα μας κέρδισε το συγκεκριμένο πλεονέκτημα, τερματίζοντας στην πρώτη θέση της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος.

Το σύνολο των βαθμών που θα συγκεντρώσουν οι 4 ομάδες στις τρεις συνολικά αγωνιστικές, θα προσμετρηθούν με τους βαθμούς που κέρδισαν στην κανονική περίοδο, και με τον τρόπο αυτό, θα αναδειχθεί η πρωταθλήτρια του 8ου Ομίλου της Γ' Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών, για την αγωνιστική περίοδο 2018-19.

Θυμίζουμε, ότι η ομάδα μας έχει σημειώσει 25 γκολ σε 6 αναμετρήσεις (Μουστακέλλη 6, Ντελλάκη 6, Καντιδενού 4, Σπανού 4, Πετρά 2, Πακάκη 2 και ένα αυτογκόλ), ενώ έχει δεχθεί μόλις 1 γκολ, από τους Αργοναύτες Καλύμνου. Διατηρεί με λίγα λόγια, το καλύτερο παθητικό (1 γκολ) και το καλύτερο ενεργητικό (25 γκολ). Φυσικά, οι αριθμοί δεν παίζουν στο γήπεδο και για τον λόγο αυτό απαιτείται από την ομάδα μας η μέγιστη σοβαρότητα.

Η σειρά των αγώνων,έχει ως εξής:

  • 24 Φεβρουαρίου 2019 :  Σταυρός vs Αθλοπαιδιές Κω
  • 03 Μαρτίου 2019            : Σταυρός vs Ηρακλής Μαριτσών
  • 17 Μαρτίου 2019           : Σταυρός vs Αργοναύτες Καλύμνου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...