Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2018

Νέο έμβλημα, με το βλέμμα στο μέλλον!


Η Αθλητική Ένωση Σταυρός Καλυθιών, αποτελεί τα τελευταία 24 χρόνια μία δυναμική συνισταμένη του ελληνικού γυναικείου ποδοσφαίρου, εντός αλλά και εκτός αγωνιστικών χώρων. Διαχρονικά λειτουργούμε με γνώμονα την ευγενή άμιλλα, τις ίσες ευκαιρίες, τον υγιή συναγωνισμό (και όχι τον ανταγωνισμό) και έχοντας σε πρώτο πλάνο την χαρά του παιχνιδιού και το οικογενειακό κλίμα. 

Με στόχο και πεποίθηση πως θα διατηρήσουμε όλες αυτές τις -βασικές κατά την εκτίμηση μας- αρχές, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε πως με το βλέμμα στο μέλλον προχωράμε σε μια σημαντική αλλαγή που αφορά στο έμβλημα του συλλόγου μας. 

Κρατάμε για το πρώτο μας σήμα, αυτό δηλαδή που φέρουμε από την ίδρυση μας, μια ξεχωριστή θέση στις καρδιές μας και υποδεχόμαστε τις προκλήσεις που βρίσκονται μπροστά μας, με ένα νέο, πιο δυναμικό έμβλημα. 

Εκτιμούμε πως πλέον το σήμα του Σταυρού αποκτά ξεκάθαρο γεωγραφικό προσδιορισμό, στοιχείο απαραίτητο για μια ομάδα που αγωνίζεται κατά περιόδους σε όλη την ελληνική επικράτεια, χωρίς να αλλοιώνονται τα κυρίαρχα στοιχεία του παλαιού εμβλήματος. 

Το νέο σήμα του Σταυρού, θα έχει πλέον κυρίαρχη θέση τόσο στο ιστολόγιο όσο και στην επίσημη σελίδα μας στο Facebook και θα κοσμεί τη φανέλα της ομάδας (στο μέρος της καρδιάς), από την αγωνιστική περίοδο 2019-20.     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...