Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2018

Ο Σταυρός σας καλωσορίζει


Στο πλαίσιο της άμεσης επικοινωνίας που απαιτεί η σύγχρονη εποχή στην οποία ζούμε, ο σύλλογος μας εγκαινίασε φέτος και την επίσημη σελίδα του στο Facebook, ένα από τα πιο διαδραστικά κοινωνικά δίκτυα παγκοσμίως. 

Με τον τρόπο αυτό, αισιοδοξούμε ότι θα έρθουμε πιο κοντά τόσο με τους φίλους/φίλες της ομάδας μας, όσο και με τους υπόλοιπους συλλόγους που εργάζονται στην κατεύθυνση της ανάπτυξης του γυναικείου ποδοσφαίρου, ένα ζήτημα που αποτελεί βασική στόχευση πλέον και της UEFA. Το γυναικείο ποδόσφαιρο δεν είναι μια μορφή εναλλακτικού αθλητισμού, ούτε αποτελεί τον φτωχό συγγενή του αντίστοιχου των ανδρών. Με αυτή την πεποίθηση ξεκίνησε ο σύλλογος μας το 1994 και την ίδια άποψη συμμερίζονται πλέον οι διοικήσεις τόσο της ευρωπαϊκής όσο και της παγκόσμιας ομοσπονδίας ποδοσφαίρου.

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός της καθιέρωσης του θεσμού της "Χρυσής Μπάλας" από φέτος και στο γυναικείο ποδόσφαιρο, με την 23χρονη Ada Hegerberg της Lyon να γίνεται η πρώτη νικήτρια. 

Το θέαμα που προσφέρουν οι γυναίκες, είναι σε κάθε περίπτωση αντάξιο της φήμης του αθλήματος και το ίδιο ισχύει σε αρκετές περιπτώσεις και στο επίπεδο του ανταγωνισμού. Περιθώρια ανάπτυξης και βελτίωσης σαφώς και υπάρχουν και οι ενδείξεις φανερώνουν πως η επόμενη ημέρα για το γυναικείο ποδόσφαιρο είναι τουλάχιστον ελπιδοφόρα. 

Ανοίγοντας τον νέο δίαυλο επικοινωνίας μέσω του Facebook, ο Σταυρός Καλυθιών εκτιμά ότι θα μοιραστεί με τους ακόλουθους του αθλήματος, στιγμές από την καθημερινότητα της ομάδας, φωτογραφίες από προπονήσεις (στις οποίες το επίπεδο σοβαρότητας των αθλητριών βρίσκεται σε ιδιαίτερα υψηλό επίπεδο), ανακοινώσεις για δράσεις, εκδηλώσεις και αγώνες του συλλόγου μας, ακόμη και εικόνες από τα αποδυτήρια, όπως συνέβη στην 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος, στον αγώνα με τον Ηρακλή Μαριτσών.

Δεν φοβόμαστε να πρωτοτυπήσουμε ούτε σε αυτόν τον τομέα, άλλωστε το στοιχείο αυτό είναι κομμάτι του DNA του συλλόγου μας. 

Ελπίζουμε ότι θα αγκαλιάσετε και εσείς αυτή την προσπάθεια και φυσικά, περιμένουμε τις εντυπώσεις και τις παρατηρήσεις σας.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...