Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2017

Κρεμάστηκε ....τα κρέμασε....αλλά στο τέλος πήρε προαγωγή !!!!

Ο λόγος για την πρώην πλέον παίκτρια της ομάδας μας Κιόττου Βέρα, η οποία τον περασμένο Οκτώβρη παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Χρήστο σε μια πολύ όμορφη τελετή στον Άγιο Νεκτάριο του Φαληρακίου. Ακολούθησε γλέντι με  συγγενείς και  φίλους στο Arion palace..Aπό το πλευρό της φυσικά δεν έλειψαν οι συμπαίκτριες της καθώς και όλα τα μέλη της διοίκησης του Σταυρού Καλυθιών , όπου και ευχήθηκαν τα καλύτερα στην ίδια και στην οικογένεια της!

Αργότερα όμως ήρθε η ώρα να κρεμάσει και τα παπούτσια της λόγω ενός σοβαρού τραυματισμού της στο γόνατο που δεν της άφησε πλέον περιθώρια να συνεχίσει να αγωνίζεται για την ομάδα της καρδιάς της. Η μαγνητική έδειξε ολική ρήξη χιαστού και μηνίσκου και η μόνη θεραπεία ήταν ξεκάθαρα το χειρουργείο , κάτι που ίδια αποφεύγει γιατί ξέρει πολύ καλά ότι, ότι  και να γίνει δεν πρόκειται πότε να έχει την ίδια απόδοση με πριν. Δεν ήταν δύσκολη η απόφαση να σταματήσει άλλωστε είναι στην ομάδα από δυο  ετών και συμμετείχε κανονικά ως βασική παίκτρια από τα 14 της χρόνια ...και όπως η ίδια έχει τονίσει πολλές φορές " πρέπει πάντα να αφήνεις χώρο για νέες παίκτριες στην ομάδα...έτσι η ομάδα αποκτά μέλλον". Βρήκε όμως τον τρόπο να συνεχίσει να αγωνίζεται και εκτός γηπέδου .Πλέον η πρώην παίκτρια της ομάδας μας πήρε προαγωγή και  έχει αναλάβει καθήκοντα γενικού αρχηγού , έτσι προσφέρει τις υπηρεσίες της έξω από το γήπεδο. Παράλληλα θα ασχοληθεί και με τις ακαδημίες του συλλόγου καθώς αρκετά μικρά σε ηλικία κορίτσια έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους για το γυναικείο ποδόσφαιρο στην περιοχή των Καλυθιών. Μπορεί να μην κατάφερε να σπουδάσει το άθλημα που τόσο αγαπάει όμως η εμπειρία της ως παίκτρια θα την βοηθήσει να δείξει στα μικρά κορίτσια την άξια του αθλητισμού μέσα από το γυναικείο ποδόσφαιρο.

Για την ίδια η ομάδα είναι τρόπος ζωής πλέον και ένα εξαιρετικά μεγάλο , αγαπημένο και αναπόσπαστο  κομμάτι της ζωής της.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...