Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2019

Η παρουσία μας στο 2ο Youth Ladies Football Festival


Ολοκληρώθηκε χθες το απόγευμα, στο γήπεδο των Αγίων Αποστόλων και παρουσία του Ομοσπονδιακού προπονητή της Εθνικής Ελλάδος, κυρίου Αντώνη Πριόνα, το τριήμερο τουρνουά ποδοσφαίρου που διοργάνωσε για 2η χρονιά, η ομάδα της LFC Ιάλυσος, με τη συμμετοχή των δύο ομάδων της Ρόδου (Σταυρός Καλυθιών και LFC Ιάλυσος), του Α.Ο. Βριλησσίων από την Αθήνα και των Αθλοπαιδιών της Κω.  Η πρώτη ημέρα του τουρνούα, διεξήχθη στην έδρα μας, στο Δημοτικό γήπεδο των Καλυθιών και οι δύο επόμενες, στο γήπεδο των Αγίων Αποστόλων.
Η ομάδα μας, είχε την ευκαιρία να αγωνιστεί σε τρία φιλικά προπονητικού χαρακτήρα, σχεδόν ένα μήνα πριν την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου. Και παρά το ότι 12 παίκτριες από το ρόστερ μας απουσίαζαν λόγω υποχρεώσεων και τραυματισμών, όσες αγωνίστηκαν το απόλαυσαν και έδωσαν επίσης την ευκαιρία στο τεχνικό επιτελείο, να εξαγάγει ορισμένα πρώτα συμπεράσματα σε σχέση με το επίπεδο της σκληρής δουλειάς που απαιτείται, ενόψει της συμμετοχής μας στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

Στα θετικά που καταγράφηκαν, είναι η συμμετοχή και στους τρεις αγώνες, της 12χρονης τερματοφύλακα Περπερίδου και της 13χρονης μέσου Σελλαβτζή, που μαζί με τις Μανωλακούδη, Καντιδενού, Σπανού, Κουτσονούρη, Μάστορα, Μόσχου και μία εκ των αρχηγών της ομάδας μας, την Μαρία Ντελλάκη, συμπληρώνουν έναν σημαντικό αριθμό παικτριών, ηλικίας έως και 17 ετών, που μπορούν να πρωταγωνιστήσουν τα επόμενα χρόνια.

Αυτό ήταν και το αντικείμενο της σύντομης στιχομυθίας του τεχνικού διευθυντή της ομάδας μας με τον Ομοσπονδιακό προπονητή, κύριο Πριόνα, στην οποία ο Νίκος Περπερίδης του ζήτησε να αυξήσει όσο είναι εφικτό τις επισκέψεις του, στο νησί της Ρόδου, ώστε να δίνει κίνητρα και να παρακολουθεί την εξέλιξη των νέων παικτριών.

Στον Σταυρό Καλυθιών, έχουμε πλήρη επίγνωση του βαθμού δυσκολίας στον οποίο θα κληθούμε να ανταπεξέλθουμε στο απαιτητικό πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής Κατηγορίας.

Γνωρίζουμε εκ των προτέρων τις δυσχέρειες και τα προβλήματα που θα αντιμετωπίσουμε, όπως συμβαίνει άλλωστε με το σύνολο των ομάδων που δεν εδράζουν σε μεγάλα αστικά κέντρα.

Είμαστε όμως απόλυτα ήρεμοι και αποφασισμένοι να εκμεταλλευτούμε αυτή την αγωνιστική περίοδο, στοχεύοντας στην παραγωγή δημιουργικού ποδοσφαίρου, επενδύοντας και με τη βοήθεια των εμπειρότερων παικτριών μας, στο μέλλον των κοριτσιών, αποκομίζοντας παραστάσεις και επιδιώκοντας πρωτίστως να εμφυσήσουμε στις παίκτριες μας, τις σωστές αγωνιστικές αρχές από τις οποίες οφείλει να διέπεται το σύγχρονο ποδόσφαιρο.

Παραθέτουμε παρακάτω, τη σύνθεση του Σταυρού στα τρία φιλικά παιχνίδια που δώσαμε, μαζί με πλούσιο φωτογραφικό υλικό.

Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου: Σταυρός Καλυθιών - Α.Ο. Βριλησσίων 1-4
Περπερίδου, Μανωλακούδη, Βολίκα, Βαγιανού (Α), Τερζοπούλου, Φιλιππίδου, Καλογεροπούλου, Ντελλάκη, Σελλαβτζή, Καντιδενού, Πετρά.
Ως αλλαγή αγωνίστηκαν οι: Μουστακέλλη (1), Σπανού, Παναγιωτοπούλου, Κουτσονούρη, Μάστορα, Μόσχου, Δράπανου
Απουσίαζαν δικαιολογημένα οι: Λάμπρου, Σκούμπρου, Πακάκη, Νικολαϊδη, Προσίλη, Φτούλη, Τζελεπίδη και Αρχοντούλη.

Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου: Σταυρός Καλυθιών – Αθλοπαιδιές Κω 2-0
Περπερίδου, Σπανού, Βολίκα, Βαγιανού, Τερζοπούλου (Α), Φιλιππίδου, Καλογεροπούλου, Ντελλάκη, Σελλαβτζή (1), Καντιδενού (1), Μουστακέλλη.
Ως αλλαγή αγωνίστηκαν οι: Πετρά, Κουτσονούρη, Μάστορα, Μόσχου, Δράπανου και Προσίλη,
Απουσίαζαν δικαιολογημένα οι: Λάμπρου, Σκούμπρου, Πακάκη, Νικολαϊδη, Φτούλη, Τζελεπίδη και Αρχοντούλη.

Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου: Σταυρός Καλυθιών – LFC Ιάλυσος 2-0
Περπερίδου, Σπανού, Μάστορα, Βαγιανού, Τερζοπούλου, Φιλιππίδου, Καλογεροπούλου, Ντελλάκη (Α), Σελλαβτζή, Καντιδενού (1), Πετρά (1).
Ως αλλαγή αγωνίστηκε η Κουτσουνούρη.
Απουσίαζαν δικαιολογημένα οι: Μανωλακούδη, Μόσχου, Δράπανου, Προσίλη, Λάμπρου, Σκούμπρου, Πακάκη, Νικολαϊδη, Φτούλη, Τζελεπίδη και Αρχοντούλη.


vs ΑΟ Βριλησσίων

vs ΑΟ Βριλησσίων

vs ΑΟ Βριλησσίων

vs ΑΟ Βριλησσίων

vs ΑΟ Βριλησσίων

vs ΑΟ Βριλησσίων

vs ΑΟ Βριλησσίων

vs ΑΟ Βριλησσίων
vs Αθλοπαιδιές Κω



















vs LFC Ιάλυσος
























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...