Τρίτη 27 Αυγούστου 2019

Διπλή ενίσχυση με το βλέμμα στο μέλλον


Ο Σταυρός, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση με κανονική μεταγραφή, της Γαβριέλας Περπερίδου (τερματοφύλακας, 12 ετών, στη φωτογραφία με την πράσινη εμφάνιση) από την Ακαδημία της Νίκης Ρόδου και της Τσαμπίκας Μανωλακούδη (μεσοεπιθετικός, 12 ετών, στη φωτογραφία με την ροζ εμφάνιση) από τον ΑΕΡΑ Αφάντου.
Οι δύο αθλήτριες αγωνίστηκαν πέρυσι στο πρωτάθλημα Κ-12 της ΕΠΣΔ (με την Περπερίδου να παίρνει μάλιστα και το «βάπτισμα του πυρός» στη Γ’ Εθνική Κατηγορία γυναικών) και εντάσσονται πλέον και επισήμως στον κόσμο του γυναικείου ποδοσφαίρου.

Η διοίκηση και το τεχνικό επιτελείο, έχουν πλήρη επίγνωση πως καμία ομάδα δεν μπορεί να έχει μέλλον, αν δεν δίνει ευκαιρίες ανάδειξης σε νέα παιδιά, που δίπλα στις πιο έμπειρες παίκτριες, αποτελούν τον τροφοδότη ενέργειας και ενθουσιασμού για κάθε σύλλογο.

Με γνώμονα αυτή μας την πεποίθηση, που αποτελεί και συνισταμένη της προετοιμασίας για το απαιτητικό πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, στο οποίο θα συμμετάσχει φέτος ο Σταυρός, καλωσορίζουμε τα κορίτσια και τους ευχόμαστε να είναι υγιείς και να απολαύσουν το ποδόσφαιρο.

Δείτε παρακάτω, τις φωτογραφίες από την παρουσίαση των δύο αθλητριών.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...