Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018

Άλλη μια νίκη για την ομάδα μας!


Εντυπωσιακή νίκη  με 6-1 πέτυχε για άλλη μια φορά η ομάδα μας κόντρα στην ομάδα των αργοναυτών της Καλύμνου. Κόντρα στον άσχημο καιρό και στις σημαντικές απουσίες
 (Τερζοπούλου , Κτένα , Κοτσάνη Ντεστάκου κ.α.) η ομάδα μας πήρε τους τρεις βαθμούς της νίκης. Στην αποστολή αυτή συμμετείχαν οι : Βαγιανού , Νικολαίδου , Ντελλάκη , Τσικούρη , Πετρά , Λάμπρου , Βολονάκη , Φιλιππίδου , Δράπανου , Τσεπελίδη , Ντέβα , Σπανού , Καντιδενού , Χεμαέ και δυο νεαρά κορίτσια προερχόμενα απο την ακαδημία της ομάδας η Μάστορα και η Κουτσονούρη. Τα γκόλ για την ομάδα μας πέτυχαν οι: Καντιδενού 2 ,  Τσικούρη 2 και  Ντελλάκη  2 , ενώ για την ομάδα της Καλύμνου το μοναδικό γκόλ σημειώθηκε απο την Καραβοκυρού με πέναλτι.
Με αυτή τη  νίκη  τα κορίτσια παραμένουν πρώτες στον όμιλο και προετοιμάζονται για το δύσκολο παιχνίδι κόντρα στην ομάδα του Φιλίνου της Κω που θα γίνει το ερχόμενο Σαββατοκύριακο .

Η διοίκηση του Σταυρού Καλυθιών θέλει να συγχαρεί το προπονητικό team και όλα τα κορίτσια για την πολύ σημαντική νίκη που κατέκτησαν και να ευχαριστήσει την ομάδα της Καλύμνου και τον υπέυθυνο  κύριο Ζερβό για την φιλοξενία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...