Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

ΕΧΑΣΕ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Α.Σ.Κ. Ιβίσκος πραγματοποίησε μία από τις καλύτερες φετινές εμφανίσεις του και με τον Κώστα Τσαλίκη να πετυχαίνει οκτώ τρίποντα συνέτριψε την Καλλιθέα με 92-56
Μία από τις καλύτερες φετινές εμφανίσεις του έκανε σήμερα ο Α.Σ.Κ. Ιβίσκος, ο οποίος δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στην Καλλιθέα, την οποία κέρδισε εύκολα με 92-56. Με τον Κώστα Τσαλίκη να ισοφαρίζει το χθεσινό ρεκόρ του Νίκου Σπανουδάκη (8 τρίποντα), η ομάδα της Ανάληψης έπαιξε εξαιρετικά και με εξαίρεση το δεύτερο δεκάλεπτο, άφησε καλές εντυπώσεις, δείχνοντας ότι βελτιώνει την εικόνα της. Στο α’ δεκάλεπτο η ομάδα του Παντελή Μισσού, έκανε ότι ήθελε στο παρκέ, έπαιξε πολύ καλό μπάσκετ και ξέφυγε 10-26 με αιχμές του δόρατος τους Τσαλίκη και Δούβαλη. Στο β’ δεκάλεπτο όμως, οι τυπικά φιλοξενούμενοι έριξαν τις στροφές, έκαναν λάθη, κάτι που εκμεταλλεύτηκε η Καλλιθέα, η οποία μείωσε χάρη κυρίως στους Παπανικολάου και Πολυχρονίου (πέτυχαν 38 από τους 56 πόντους της ομάδας). Το ημίχρονο τελείωσε με +11 για τον Ιβίσκο, ωστόσο οι όποιες σκέψεις για ντέρμπι εγκαταλείφθηκαν γρήγορα, αφού και πάλι η ομάδα της Ανάληψης έπαιξε πολύ καλά στο γ’ δεκάλεπτο, ξέφυγε στο σκορ και μετέτρεψε το υπόλοιπο του αγώνα σε τυπική διαδικασία. Στο τελευταίο δεκάλεπτο η διαφορά ξεπέρασε τους 30 πόντους και η νίκη ήρθε εύκολα για τον Ιβίσκο, απέναντι στην Καλλιθέα με την οποία δεν έπαιξαν οι Κρασουδάκης, Φωτεινής και Κωστάκης. Με τους νικητές δεν αγωνίστηκαν οι Μαρινάκης και Μπιλλιάς. Ο Α.Σ.Κ. Ιβίσκος πέτυχε 13 τρίποντα και έβγαλε ωραίες φάσεις σε μία από τις καλύτερες φετινές εμφανίσεις του.

Τα δεκάλεπτα ήταν: 10-26, 28-39(ημ.), 40-64, 56-92

Διαιτητές: Ξανθός- Φάκαρος

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Τρίτος): Πολυχρονίου 15, Παπαδημητρίου 3, Πότογλου, Κουτσαργιώτης 10, Παπανικολάου 23(2), Καντής 2, Μπίλλης 3, Κουρεμπής.

Α.Σ.Κ. ΙΒΙΣΚΟΣ (Μισσού): Μητσού 10, Ντρέρης 2, Μαρουλλάκης Ι. 2, Τσαλίκης 26(8), Λιβιεράτος 7(1), Καραγιάννης 8(2), Τσιτσούλας 2, Φυλτζανίδης 3(1), Δούβαλης 19, Ιμερλίου 5(1), Καμπουράκης, Μαρουλλάκης Γ. 8.

http://www.12sports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...