Κυριακή 7 Ιουλίου 2013

Η ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΝΙΣΧΥΕΤΑΙ


«Μ’ ένα σμπάρο… τέσσερα τριγώνια»! Η Καλλιθέα επιστρέφει στο χώρο του τοπικού μπάσκετ και με το «καλημέρα» συμφώνησε με τέσσερις αθλητές, οι οποίοι και θα την ενισχύσουν στη νέα της προσπάθεια στην Α’ Κατηγορία. Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα έγιναν γνωστά τη φανέλα της Καλλιθέας θα φορέσουν ο Νίκος Καντής, ο Μιχάλης Μανέττας, ο Βησσαρίων Κούκιαλι και ο Γιώργος Κούκιαλι. Ο πρώτος ανήκει έτσι κι αλλιώς στην Καλλιθέα και παίζει μέσα στη ρακέτα, έχοντας αγωνιστεί και παλαιότερα στην ομάδα. Αυτή την περίοδο αγωνίζεται με τη φανέλα των Nike Rx στο 2ο ανοιχτό τουρνουά μπάσκετ. Ο Μανέττας παίζει με την Αφάντου Team στο ίδιο τουρνουά και παλαιότερα αγωνίστηκε στον Γ.Σ. Αφάντου 2005. Όπως ο Καντής, έτσι και ο Μανέττας έχουν λίγα χρόνια να παίξουν στα επίσημα τοπικά πρωταθλήματα.
Από κει και πέρα τη φανέλα της Καλλιθέας θα φορέσουν την προσεχή χρονιά τα αδέρφια Κούκιαλι. Ο Βησσαρίων και ο Γιώργος συμφώνησαν να αγωνιστούν στην Καλλιθέα, υπό τις οδηγίες του Κώστα Τρίτου. Αμφότεροι παίζουν επίσης στο 2ο ανοιχτό τουρνουά μπάσκετ με τους Φαρμακοποιούς και αναμένεται να δώσουν λύσεις. Ξεκίνησαν στον Δωριέα και στη συνέχεια πήραν μετεγγραφή για τον Διαγόρα… Μάλιστα ο πρώτος στέφθηκε πρωταθλητής Δωδεκανήσου δύο φορές με τον Διαγόρα (2007 και 2009), έχοντας και λίγες συμμετοχές στη Γ’ Εθνική. Τα τελευταία χρόνια σπούδαζε στην Κρήτη (είναι 22 ετών) και αγωνίστηκε με τον Ηρόδοτο.
Αυτή είναι η αρχή για την Καλλιθέα, η οποία τις επόμενες μέρες αναμένεται να ενισχυθεί ακόμη περισσότερο, ενώ όπως γράψαμε, ήδη έχει συμφωνήσει με την ομάδα και ο Δημήτρης Πότογλου, ο οποίος έπαιξε ξανά στην ομάδα τη σεζόν 2011-12. Αντίθετα μάλλον δεν θα αγωνιστούν με την Καλλιθέα ο Ηλίας Παπανικολάου και ο Νίκος Μήτρου, στους οποίους έγινε και σχετική πρόταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...