Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

ΦΙΛΙΝΟΣ ΚΩ-ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΛΥΘΙΩΝ 0-2

 το 0-1 από την ΤΟΜΑΖΟΥ

 ο πάγκος μας.
 πρόεδρος  προπονητής τα λένε πριν την έναρξη του αγώνα.


 πανηγυρισμοί για το 2 γκολ

 χαλάρωμα πριν τον αγώνα










Παρότι υπήρχε διάθεση για το θετικό αποτέλεσμα για την ομάδα του ΦΙΛΙΝΟΥ  τα κορίτσια του Γιάννη Ηλιάδη δεν τα κατάφεραν στο σημερινό παιχνίδι για την 8η αγωνιστική της Γ' Εθνικής και ηττήθηκαν με 0-2 απ' τον Σταυρό Καλυθιών. Στην καλή αμυντική λειτουργία βασίστηκαν κυρίως οι φιλοξενούμενες και κατάφεραν να φύγουν με το «διπλό» απέναντι στην ομάδα που παρότι είχε την πρωτοβουλία την κινήσεων ήταν «φλύαρη» επιθετικά.

Το ματς ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τις παίκτριες του Νόντα Αξιώτη αφού κατάφεραν στην πρώτη φάση που δημιούργησαν στο 20΄στον αγώνα να πάρουν προβάδισμα στο σκορ με κοντινή προβολή της Τομάζου μετά από φάουλ της Κιόττου και από εκείνο το σημείο και μετά έδωσαν χώρο στον Φιλίνο προσπαθώντας να κρατήσουν το υπέρ τους σκορ.

Ο ΦΙΛΙΝΟΣ στο 38΄με σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή είχε σουτ στο οριζόντιο δοκάρι.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου η ομάδα του Γιάννη Ηλιάδη ανέβασε την απόδοση της, κατάφερε να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για να φτάσει στην ισοφάριση ,στο 60΄με σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή του ΦΙΛΙΝΟΥ από την Αξιώτη απέκρουσε με δυσκολία η τερματοφύλακας του ΦΙΛΙΝΟΥ.αλλά ο Σταυρός κρατούσε το υπέρ του σκορ στο 75΄μετά από κόρνερ της Τσικούρη και μια μικρή αναταραχή στην μικρή περιοχή του ΦΙΛΙΝΟΥ η Τερζοπούλου με πλασέ στην γωνία έκανε το 0-2 και «κλείδωσε» τη νίκη .

Καλύτερες απ' τις νικήτριες οι Τομάζου, Αξιώτη και Κιόττου ενώ απ' τον Φιλίνο ξεχώρισαν οι Λάλλα, Νικολοπούλου και Κορκή.

Καλή σε γενικές γραμμές η διαιτησία του Μιχάλη Μάμμη αλλά και των βοηθών του Κρίκογλου και Μαρίνου.

Κωακός αθλητικός Όμιλος Φιλίνος: (ΗΛΙΑΔΗΣ)Χοχλαστού, Νικολοπούλου, Τοσσίδου, Κορκή, Ιντζιρλή, Μαμουζέλου, Λάλλα, Ασλανίδη, Σταμόγλου, Τσίπι, Τριανταφύλλου.

Σταυρός Καλυθιών:(ΑΞΙΩΤΗΣ) Γιοχάλα, Τερζοπούλου, Βαγιανού, Ζωγόγιαννη (55΄Ποτουρίδου), Κιόττου, Ζούρδη, Παυλίδη(85 Τσανακτίδη), Τομάζου, Αξιώτη, Τσικούρη(88΄ Στεργιοπούλου), Παπαμιχαήλ.

Για την ομάδα του ΣΤΑΥΡΟΥ νέες συμμετοχές οι Ζωγόγιαννη και Στεργιοπούλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...