Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012

Aπόλλων Καλυθιών – Ηρακλής Μαριτσών 2 – 0



Ακόμη τρεις βαθμούς στο ενεργητικό του πρόσθεσε ο Απόλλωνας Κ. Με ένα γκολ, ανά ημίχρονο, επικράτησε του Ηρακλή Μ που έχει σοβαρά παράπονα από τη διαιτησία του Θωμά Πατσιόπουλου. Παράπονα βέβαια είχαν και οι γηπεδούχοι, γεγονός που φανερώνει πως ο έμπειρος διαιτητής δεν ήταν σε καλή ημέρα. Οι Απολλωνιστές έφτασαν στους 13 βαθμούς, ενώ ο Ηρακλής παρέμεινε στους έξι και στις τελευταίες θέσεις.

Η εικόνα

Στο πρώτο εικοσάλεπτο το παιχνίδι εξελίχθηκε στο χώρο του κέντρου. Οι πρώτες καλές στιγμές προήλθαν από τους φιλοξενούμενους που προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν τον αέρα που έπνεε ευνοϊκά με μακριά σουτ των Χατζηκωνσταντή και Παπακωνσταντή αντίστοιχα. Οι γηπεδούχοι, στο τέταρτο από το 20′ -35′ είχαν ελαφρά την πρωτοβουλία και από στημένη μπαλιά μπήκαν μπροστά στο σκορ, με κεφαλιά του Φυλακούρη. Ο Ηρακλής πίεσε στο τελευταίο δεκάλεπτο, χάνοντας σημαντική ευκαιρία στην εκπνοή με τον Τσούφιο. Στην επανάληψη οι δύο ομάδες έδειχναν ισοδύναμες. Παιχνίδι κέντρου με τον Απόλλωνα σταδιακά να αποκτά ελαφρά πρωτοβουλία. Και πάλι από στημένη φάση, αυτή τη φορά με το Μαυρομούστακο πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων. Τα πολλά λάθη του Πατσιόπουλου, εκνεύρισαν τους φιλοξενούμενους που «παράτησαν» δέκα λεπτά πριν από το τελικό σφύριγμα, το παιχνίδι.

Το ματς

Παιχνίδι κέντρου στα πρώτα 10 λεπτά με τις δυο ομάδες να είναι ισοδύναμες στον αγωνιστικό χώρο.

15′ Μακρινό σούτ του Χατζηκωνσταντή με την μπάλα να περνάει λίγο έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι του Κουφάλη.

18′ Μακρινό σούτ του Παπακωνσταντή με τον Κουφάλη να διώχνει δύσκολα σε κόρνερ.

28′ ΓΚΟΛ! Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Αρχοντούλη, ο Φυλακούρης σηκώθηκε μόνος στον αέρα και με κοντινή κεφαλιά έκανε το 1-0.

33’ Μεγάλη φάση για τον Απόλλων.Ο Χειμωνέττος έκανε ένα κοντινό σούτ με τον Κούφαλη να διώχνει με υπερένταση

34’ Σέντρα του Συμεωνίδη με την μπάλα να χτυπάει σε χέρι αμυντικού και στην συνέχεια της φάσης ο Μαυρομούστακος με σούτ την έστειλε πολύ ψηλά.Έντονες διαμαρτυρίες από πλευράς γηπεδούχων για πέναλτυ.

40′ Πρώτη αλλαγή για τον Ηρακλή Μαριτσών.Στην θέση του Βασιλώττου πέρασε ο Πάττας.

46′ Ο Μπιλιάς έκανε ένα γέμισμα μέσα στην περιοχή, με τον Μαυρή να κάνει την κεφαλιά και τον Κούφαλη να αποκρούει δύσκολα την μπάλα που μετέπειτα προσέκρουσε στο οριζόντιο δοκάρι για να διώξουν οι αμυντικοί.

Ημίχρονο.

Ξεκίνησε το δεύτερο μέρος.

52′ Πρώτη αλλαγή για τον Απόλλων.Στην θέση του Σαββούλη πέρασε ο Κυριαζής Μ.

58’ Μετά από σέντρα του Μπιλιά, ο Φασάκης από κοντά δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

62′ Ο Ηρακλής ζητάει πέναλτυ σε σούτ του Χειμωνέττου μέσα από την περιοχή και χέρι αμυντικού.

64′ ΓΚΟΛ! Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μαυρομούστακου, με τον Αρχοντούλη να «ξεγελάει» την άμυνα των φιλοξενούμενων με κίνηση μέσα στην περιοχή και την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα του Χειμωνέττου για το 2-0.

76′ Ο Κυριαζής Μ. πάσαρε στον Ορφανό Α. μέσα στην περιοχή, με τον δεύτερο να κάνει το σούτ και τον Κοσμά να αποκρούει δύσκολα στην δεξιά του γωνία.

77′ Νέα αντεπίθεση του Απόλλων, με τον Αρχοντούλη να πασάρει στον Μαυρομούστακο και το σούτ του δεύτερου να αποκρούει δύσκολα σε κόρνερ ο Κοσμάς.

86′ Μετά από αψιμαχία του Τσούφιου με τον Μουτσοντέμι, ο Πατσιόπουλος έδειξε την απευθείας κόκκινη κάρτα στον πρώτο και την δεύτερη κίτρινη κάρτα στον δεύτερο.Με 10 παίκτες οι δυο ομάδες.

88′ Τρίτη αλλαγή για τον Απόλλων.Στην θέση του Μαυρομούστακου πέρασε ο Στάθης.

Διαιτητής: Πατσιόπουλος

Βοηθοί: Κοσκινάς, Ράδος

Οι συνθέσεις:

Απόλλων Καλυθιών (Δημήτρης Δογιάμας):Κούφαλης, Μοσχιδιού, Συμεωνίδης, Κίτσος, Φυλακούρης, Σαββούλης(58′ Κυριαζής Μ. ), Μουτσοντέμι, Βιτσέντζος, Ορφανός Γ. (68′ Ορφανός Α. ), Μαυρομούστακος(88′ Στάθης) , Αρχοντούλης

Ηρακλής Μαριτσών (Μιχάλης Μανωλάς):Κοσμάς, Φασάκης, Τσούφιος, Καρίκης, Παπακωνσταντής Κ. , Μαυρής, Χειμωνέττος, Τόμπσον, Μπιλιάς, Χατζηκωνσταντής, Βασιλώττος(40′ Πάττας).

Παραλειπόμενα

*Πρόβλημα με τις μπάλες, με τους παίκτες των δυο ομάδων να διαμαρτύρονται πως είναι αρκετά φουσκωμένες και δεν μπορούν να αγωνιστούν λόγω του ισχυρού ανέμου.

*Πριν την έναρξη του ματς, ο παρατηρητής Μπάκαρης φώναξε κοντά του τους δυο προπονητές προκειμένου να τους δώσει οδηγίες για την κατάσταση στους πάγκους και το παιχνίδι να κυλήσει ομαλά χωρίς εντάσεις.
 από το /www.xxsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...