Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

ΣΤΑΥΡΟΣ-ΧΑΝΙΑ

stavros_xania

Με ήττα αποχαιρέτησε τις φετινές εντός έδρας υποχρεώσεις της η γυναικεία ποδοσφαιρική ομάδα του Σταυρού Καλυθιών. Οι κοπέλες του Νώντα Αξιώτη έχασαν στο γήπεδο Κρεμαστής με 2 – 1 από τα Χανιά, μετά από ένα ωραίο παιχνίδι που είχε να προσφέρει αρκετές συγκινήσεις στον λιγοστό φίλαθλο κόσμο που πήρε στο γήπεδο. Σε αντίθεση με τα όσα είχαν γίνει στην Κρήτη στο παιχνίδι του πρώτου γύρου (χτυπήθηκε από «φίλαθλο» η Κοτσάνη), ο Σταυρός παρέδωσε μαθήματα άριστης φιλοξενίας και δεν έγινε το παραμικρό καθόλη την διάρκεια της αναμέτρησης. Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, οι φιλοξενούμενες αν και έχαναν με 1 – 0, είχαν τα ψυχικά αποθέματα αλλά και περισσότερες δυνάμεις όπως φάνηκε, να «γυρίσουν» τον αγώνα και να παραμείνουν «ζωντανές» στην κατάκτηση του τίτλου. Στο 32’ μετά από σέντρα που έγινε από τα δεξιά, η Χατζηλιαμή με κοντή προβολή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1 – 0. Στο 36’ όμως η Μανωλίτση από κοντά ισοφάρισε σε 1 – 1. Στο 60’ η ίδια παίκτρια μέσα από την μικρή περιοχή, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1 – 2. Είχε προηγηθεί σουτ της Γιαννούτσου στο οριζόντιο δοκάρι. Σημειώνεται ότι οι Χανιώτισσες είχαν ακόμα ένα δοκάρι (κάθετο) μετά από σουτ της Σαρρή στο 79. Ο Σταυρός τελείωσε το παιχνίδι με δέκα παίκτριες λόγω αποβολής της Χατζηλιαμή στο 84’ για εξύβριση.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Σάββας Τσοπανάκης και «βοηθοί» του ήταν οι Γιάννης Μπερδεμπές και Λάζαρος Δουλγέρης.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΣΤΑΥΡΟΣ: Δεστούνη (67’ λ.τ. Βασιλειάδου), Χατζηλιαμή, Κοτσάνη, Κιόττου (61’ Χέλστρομ), Φράγκου, Γιαννίκου, Αξιώτη, Δράπανου, Διακίδη (87’ Παπαμιχαήλ), Ιακωβίδου, Κουρδουμπά
ΑΟ ΧΑΝΙΑ: Γιακουμάκη, Νένκοβα (31’ Μανωλίτση), Κασσωτάκη, Νάνου (58’ Παπαντωνάκη), Περουλάκη, Μαυροματίδη, Σαρρή, Μαραγκουδάκη, Γιαννούτσου, Καραμουσαδάκη, Τρουλάκη (73’ Γκουσγκούνη)

ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΟ www.news12.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...