Κυριακή 17 Μαρτίου 2019

Νίκη ανόδου!


Την επιστροφή της στη Β’ Εθνική Κατηγορία Γυναικών, εξασφάλισε σήμερα η ομάδα μας, μετά την νίκη της με 1-0 επί των Αργοναυτών Καλύμνου, στα πλαίσια της 9ης αγωνιστικής, του 8ου ομίλου της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.

Ο Σταυρός, ισοβαθμούσε, πριν την έναρξη του αγώνα, στην 1η θέση της βαθμολογίας με τους Αργοναύτες, οι οποίοι έχουν έναν αγώνα περισσότερο, καθώς για την ομάδα μας, εκκρεμεί η διεξαγωγή του αγώνα με τις Αθλοπαιδιές της Κω, που είχε αναβληθεί λόγω καιρικών συνθηκών.

Οι παίκτριες της Βέρας Κιόττου, μπήκαν δυνατά από την αρχή του παιχνιδιού σε διάταξη 3-4-3, είχαν την κατοχή της μπάλας και τον έλεγχο του ρυθμού και δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες. Ήδη στο πρώτο εικοσάλεπτο, ο Σταυρός μετρούσε ένα σουτ στο οριζόντιο δοκάρι και ένα ακυρωθέν γκολ (η σκόρερ υποδείχθηκε σε θέση off side).

Στο 28’, τραυματίστηκε η επιθετικός μας, Μαρία Μουστακέλλη και στην θέση της πέρασε η Χαρά Βολονάκη, χωρίς όμως να αλλάζει το σχήμα μας, που παρέμεινε 3-4-3, με εσωτερικές προσαρμογές. Ο ρυθμός της ομάδας παρέμεινε υψηλός, η κυκλοφορία της μπάλας ήταν εξαιρετική, (χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως η τερματοφύλακας μας, Δέσποινα Νικολαϊδη, ήρθε για πρώτη φορά σε επαφή με την μπάλα, στο 30’) αλλά το ημίχρονο τελείωσε χωρίς γκολ. 

Στο δεύτερο μέρος, το άγχος και ο εκνευρισμός άρχισαν να κάνουν την εμφάνιση τους, καθώς ο αγώνας παρέμενε στο εύθραυστο 0-0.

Στο 64’ της αναμέτρησης, η ομάδα μας έκανε την 2η αλλαγή της, με την Αρχοντούλη να περνάει στον αγωνιστικό χώρο αντί της Λάμπρου. 11’ αργότερα η Αρχοντούλη πέτυχε το «χρυσό» γκολ, γράφοντας το 1-0, που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ του αγώνα. 

Λίγο πριν τη λήξη της αναμέτρησης, η Μάστορα πέρασε στη θέση της Βολίκα και η Κουτσονούρη στη θέση της Πετρά, ολοκληρώνοντας έτσι, τις δικαιούμενες για την ομάδα μας, αλλαγές. 

Ο Σταυρός, που θα μπορούσε να παίξει για δύο αποτελέσματα, έμεινε προσηλωμένος στον στόχο που είχε τεθεί εξ αρχής από το προπονητικό team και τις παίκτριες: Να διατηρήσει δηλαδή την πρωτοβουλία των κινήσεων στο γήπεδο και να κάνει το παιχνίδι του, με μοναδικό στόχο τη νίκη. Οι 13 τελικές προσπάθειες στον στόχο, αποδεικνύουν τον τρόπο με τον οποίο προσέγγισε η ομάδα τον αγώνα.

Πλέον, απομένει μόνον ο αγώνας απέναντι στις Αθλοπαιδιές της Κω, στις 31 Μαρτίου, στο γήπεδο των Καλυθιών, εκεί όπου θα μπορέσουμε να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί, την άνοδο στη Β’ Εθνική.

Η σύνθεση της ομάδας μας:
Νικολαϊδη, Τερζοπούλου, Βαγιανού, Πακάκη, Βολίκα (90’ Μάστορα), Φιλιππίδου, Ντελλάκη, Καντιδενού, Λάμπρου (64’ Αρχοντούλη), Πετρά (90’ Κουτσονούρη), Μουστακέλλη (28’ Βολονάκη).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...