Κυριακή 24 Μαρτίου 2019

Δελτίο Τύπου της 24 Μαρτίου 2019

Η Μάρτα Καντιδενού

Ενημερώνουμε τους φιλάθλους του Σταυρού, πως το πρόγραμμα προπονήσεων της ομάδας, συνεχίστηκε κανονικά την περασμένη εβδομάδα, ενόψει και της τελευταίας (εξ’ αναβολής) αναμέτρησης, για την αγωνιστική περίοδο 2018-19, με αντίπαλο τις Αθλοπαιδιές Κω, που θα διεξαχθεί στις 31 Μαρτίου και ώρα 13:30, στο Δημοτικό γήπεδο Καλυθιών.

Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν χωρίς καμία μεταβολή, την 25η, 27η και 29η Μαρτίου.

Για τον τελευταίο αγώνα της σεζόν, το απουσιολόγιο της ομάδας είναι ήδη γεμάτο, καθώς η τερματοφύλακας Δέσποινα Σκούμπρου και η ακραία μεσοεπιθετικός Μάρτα Καντιδενού, θα απουσιάζουν στο εξωτερικό, λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων.
Η Δέσποινα Σκούμπρου
Επιπρόσθετα, η επιθετικός μας, Μαρία Μουστακέλλη, ταλαιπωρείται ακόμη από το διάστρεμμα που υπέστη στην προπόνηση της 23ης Φεβρουαρίου 2019. Ακολουθεί συντηρητικό πρόγραμμα και η συμμετοχή της στον αγώνα με τις Αθλοπαιδιές, θα εξαρτηθεί από την πορεία της αποθεραπείας της.
Η Μαρία Μουστακέλλη
Ο Σταυρός, αντιμετωπίζει με την δέουσα σοβαρότητα τον τελευταίο αγώνα της φετινής σεζόν, με σεβασμό στην αντίπαλη ομάδα και το ευ αγωνίζεσθαι. Για οποιαδήποτε περαιτέρω μεταβολή της αγωνιστικής κατάστασης των παικτριών μας, θα ενημερωθείτε εκ νέου, μέσω Δελτίου Τύπου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...