Πέμπτη 21 Μαΐου 2020

Βράβευση Μαρίας Ντελλάκη


Στο πλαίσιο της συνάντησης της ομάδας μας, όπου έγινε η ανασκόπηση της αγωνιστικής περιόδου που ολοκληρώθηκε, βραβεύτηκε η ποδοσφαιρίστρια και τρίτη αρχηγός μας, Μαρία Ντελλάκη.

Η Μαρία, που φέτος δίνει Πανελλήνιες εξετάσεις, αγωνίζεται αδιάλειπτα στον Σταυρό από το 2010. Από τα 8 της χρόνια μέχρι και τα 18, για μια ολόκληρη δεκαετία, φόρεσε, ίδρωσε και τίμησε τη φανέλα του συλλόγου, επιδεικνύοντας συνέπεια και ήθος. Αρχές που σε συνδυασμό με το δεδομένο ταλέντο της, την έκαναν δικαιωματικά τρίτη αρχηγό και παράδειγμα προς μίμηση για τις μικρότερες αθλήτριες του Σταυρού.

Η διοίκηση και σύσσωμο το αγωνιστικό τμήμα της ευχόμαστε καλή τύχη στις εξετάσεις της και θέλουμε να ξέρει ότι θα παραμείνει για πάντα μέλος της οικογένειας μας.

Βέρα Κιόττου: Η Μαρία ξεχώριζε πάντα για το ήθος και για την αντίληψη της μέσα στο γήπεδο αλλά και εκτός, καθώς είναι ένα πάρα πολύ καλό παιδί. Στενοχωριόμαστε που φεύγει, αλλά της ευχόμαστε να επιτύχει τους στόχους της και την περιμένουμε κάποια μέρα πίσω.

Νίκος Περπερίδης: Όσοι είχαν την ευκαιρία όλα αυτά τα χρόνια να δουν την Μαρία Ντελλάκη στο γήπεδο, έγιναν μάρτυρες του ταλέντου της. Η άποψη μου είναι πως σήμερα, στα 18 της χρόνια, είναι η πληρέστερη ποδοσφαιρίστρια στην ηλικία της στη Ρόδο. Έχοντας την τύχη να την ζήσω από κοντά τον τελευταίο ενάμισι χρόνο, διαπίστωσα όλα τα εξαιρετικά στοιχεία του χαρακτήρα της, που είναι εξίσου απαραίτητα για την ολοκλήρωση μιας αθλήτριας. Η Μαρία έχει όλο το μέλλον μπροστά της και είμαι βέβαιος ότι το μέλλον αυτό, θα είναι λαμπρό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...