Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΑΡΗ ΣΤΗΝ ΚΩ (ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ)





Με την Φράγκου να σκοράρει δύο φορές ο Άρης Αρχαγγέλου πέρασε απ' την Κω επικρατώντας με 2-0 του τοπικού Φιλίνου. Τα κορίτσια του Ηλία Κίτσιου παρόλο που προσπάθησαν στο δεύτερο ημίχρονο ανεβάζοντας την απόδοση τους, δεν κατάφεραν να ισοφαρίσουν και έτσι η Φράγκου με ένα δεύτερο προσωπικό γκολ έγραψε το 0-2 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.
Το ματς ήταν αρκετά ισορροπημένο στο πρώτο 25λεπτό με τον Άρη Αρχαγγέλου να προσπαθεί να εκμεταλλευτεί την ταχύτητα της Φράγκου και της Κτένα και τον Φιλίνος να απειλεί κυρίως από στημένες φάσεις. Με την συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού οι φιλοξενούμενες πήραν προβάδισμα στο σκορ όταν η Φράγκου βρέθηκε απέναντι απ' τον Χοχλαστού με όμορφο ψηλοκρεμαστό πλασέ έκανε το 0-1 που ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου.
Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Ηλία Κίτσου πίεσε για την ισοφάριση, είχε κλείσει στα καρέ του τον Άρη Αρχαγγέλου αλλά δεν μπόρεσε να δημιουργήσει την μεγάλη φάση και έτσι και πάλι η Φράγκου με ένα διαγώνια σουτ έξω απ' την μεγάλη περιοχή έστειλε την μπάλα στην δεξιά γωνία της Χοχλαστού διαμορφώνοντας έτσι το τελικό 0-2.
ΦΙΛΙΝΟΣ ΚΩ: Χοχλαστού, Νικολοπούλου, Τοσίδου, Νυστάζου (85' Τσολάκη), Ασλανίδη, Μαμουζέλου, Λάλλα, Τριανταφύλλου, Σταμόγλου, Χατζημιχαήλ (81' Ντέλιου), Κορκή.
ΆΡΗΣ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ: Σκούμπρου, Βασιλειάδου, Τσελεπίδη, Καζούλη, Ιακωβίδου, Χέλστρομ, Κτένα, Γαϊτάνου (85' Καλαμαρά), Φράγκου, Παπαβασιλείου (46' Καλλιγιάννη), Κοτσάνη.
 Από www.giafkasports.gr
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 6 ΟΜΙΛΟΥ
ΟΜΑΔΕΣ                            ΒΑΘΜΟΥΣ                    ΑΓΩΝΕΣ
ΑΡΗΣ                                        7                                       3
ΦΙΛΙΝΟΣ                                  1                                       3
ΣΤΑΥΡΟΣ                                  0                                       2
Η Ομάδα του ΣΤΑΥΡΟΥ έχει -2 από την περσινή περίοδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...