Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

Η ΕΛΠΙΔΑ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟ ΝΤΕΡΠΥ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ



Η ομάδα των Πεταλούδων κέρδισε δίκαια στο ντέρμπι την Καλλιθέα με 64-57 και συνεχίζει τη φρενήρη πορεία της στο ανδρικό πρωτάθλημα
Την εντυπωσιακή πορεία της στο ανδρικό πρωτάθλημα συνέχισε η Ελπίδα Πεταλούδων, η οποία ξεπέρασε και το εμπόδιο της Καλλιθέας με 64-57. Στο ντέρμπι, με το οποίο άνοιξε η αυλαία της 3ης αγωνιστικής στον α’ όμιλο του ανδρικού πρωταθλήματος οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι και εκμεταλλεύτηκαν τα παιδαριώδη λάθη των αντιπάλων τους. Είναι χαρακτηριστικό ότι όποτε οι φιλοξενούμενοι πλησίασαν στο σκορ, είτε δέχονταν τεχνικές ποινές (δικαιολογημένα), είτε έκαναν λάθη, με τα οποία η Ελπίδα πέτυχε εύκολους πόντους. Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν πιο δυνατά, ωστόσο οι γηπεδούχοι βρήκαν λύσεις με τον Μπανγκούρα και πήραν τα ηνία… Η Καλλιθέα έμεινε άποντη για οκτώ λεπτά και το 12-13 έγινε 22-13 (16’)… Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου, όμως η Καλλιθέα πλησίασε και με τρίποντο του Μήτρου στην εκπνοή ροκάνισε στην ελάχιστη διαφορά (27-26)…
Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι πέρασαν μπροστά (27-28), αλλά η Ελπίδα ήταν καλύτερη, ξέφυγε στο σκορ και πήρε τη νίκη. Είναι χαρακτηριστικό ότι στο 57-54, η Καλλιθέα έχασε την ευκαιρία όχι μόνο να μειώσει αλλά και να περάσει μπροστά, αλλά… τίποτα! Η Ελπίδα κέρδισε δίκαια, πήρε τη σπουδαία νίκη και λογικά θα τερματίσει αήττητη στον πρώτο γύρο. Οι ηττημένοι παρουσίασαν πολλά προβλήματα, δεν είχαν αγωνιστική πειθαρχία και δέχθηκαν μάλιστα και τεχνικές ποινές… Μάλιστα είχαν την ατυχία να χάσουν από τα μέσα της τρίτης περιόδου τον Γιώργο Πολίτη, που τραυματίστηκε. Άριστη ήταν η διαιτησία των Ξανθού- Νικηφορίδη.
Τα δεκάλεπτα ήταν: 14-13, 27-26(ημ.), 47-38, 64-57
Διαιτητές: Ξανθός- Νικηφορίδης
ΕΛΠΙΔΑ ΠΕΤΑΛΟΥΔΩΝ (Σακελλαρίου Γ.- Μιρόσαβιτς): Σακελλαρίου Γ. 11(1), Αυγενικός 5, Πολυχρονίου 8, Βόλας, Μπανγκούρας 29, Σακελλαρίου Β., Κακούλης 2, Κουκιάς 3, Μουστάκας 4.
ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Κοκορόγιαννης): Σπανουδάκης 5(1), Πολίτης 6(1), Ξυπολιτάς 11(2), Πλατέλλας 2, Ξυπολιάς 3, Δούβαλης 23, Μήτρου 7(1), Παπανικολάου, Ηλιού.
Το ρεπορτάζ είναι από το www.12soccer.gr
Φωτογραφικό υλικό από τον αγώνα.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...