Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

ΕΙΧΕ ΔΥΣΚΟΛΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ


Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψαν- όπως αναμενόταν- το σημερινό παιχνίδι με τον Σταυρό Καλυθιών, οι παίδες του Κολοσσού. Η ομάδα του Βασίλη Καλαποδάκη έπαιξε σοβαρά, δεν υποτίμησε τον αντίπαλο και κέρδισε με 97-31, πετυχαίνοντας τη δεύτερη νίκη στον όμιλο Ρόδου. Οι «θαλασσί» ξέφυγαν από τη αρχή στο σκορ, με τη διαφορά δυναμικότητας να μεγαλώνει τη ψαλίδα στο +66.
Τα δεκάλεπτα ήταν: 29-4, 50-17(ημ.), 71-18, 97-31
Διαιτητές: Φάκαρος- Μητσού
ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΡΟΔΟΥ (Καλαποδάκης): Μπόνης 10, Οθείτης Ι. 7, Χριστοφόρου Χ. 6, Χριστοφόρου Α. 9, Γεωργάκης Κ. 4, Οθείτης Δ. 7, Γεωργάκης Α. 11, Χαχιασβίλι 13, Πέπας 2, Πρωτόπαπας 12(1), Ζερβός 8, Γκίνης 8.
ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΛΥΘΙΩΝ (Τσαλίκης): Κώστας 2, Ζευκίδης Ι. 2, Μανιάς 6, Περιστερόπουλος Ο. 2, Χατζημήτρος 10(1), Κασταμούλας 1, Σαββάκης 4, Χρυσοχόος 4, Περιστερόπουλος Α., Ζευκίδης Δ., Σωτηράκης. 
ΠΗΓΗ www.12sports.gr

Η ΠΡΩΤΗ ΝΙΚΗ

Η ομάδα του Κώστα Τρίτου δεν συνάντησε δυσκολίες μέχρι να κερδίσει τον Ήλιο Ιαλυσού με 85-42
Με χαρακτηριστική ευκολία η Καλλιθέα κέρδισε 85-42 τον Ήλιο Ιαλυσού, πετυχαίνοντας την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα. Παρά τις απουσίες των Κουτσαργιώτη (υπέστη τράβηγμα στην προθέρμανση), Κωνσταντάρου, Πότογλου, Εμβέρ και Μητσού, η ομάδα του Κώστα Τρίτου ήταν σαφώς καλύτερη από τον Ήλιο. Η διαφορά δυναμικότητας φάνηκε περισσότερο στο β’ ημίχρονο, αφού οι έξι παίκτες του Ήλιου Ιαλυσού δεν άντεξαν και ειδικά στο γ’ δεκάλεπτο, η Καλλιθέα ξέφυγε στο σκορ. Οι νικητές είχαν πέντε παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων (Πλατέλλας, Ηλιού, Τσαλίκης, Παπανικολάου, Κουρεμπής) και κέρδισαν με κάτι παραπάνω από νταμπλ-σκορ.
Τα δεκάλεπτα ήταν: 9-16, 21-33(ημ.), 31-60, 42-85
Διαιτητές: Γαλανός- Αλεξίου
ΗΛΙΟΣ ΙΑΛΥΣΟΥ (Χατζηκαλημέρης): Σωτηρίου 3(1), Φλοκιού 10, Δούμτσης 6, Ατσικνούδας 12(1), Πετεβές 5, Σιαμπάνης 6.
ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Τρίτος): Παπαδημητρίου 4, Τσιμπιρλός 4, Κετσές 5(1), Ηλιού 15, Τσαλίκης 15(2), Παπανικολάου 12, Πλατέλλας 16, Κουρεμπής 11, Βουγιούκας 3.
ΠΗΓΗ www.12sports.gr

Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2014

Ο ΔΙΑΤΗΤΗΣ ΜΑΣ ΕΣΦΑΞΕ..!!



ΣΟΒΑΡΑ ΛΑΘΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΚΑΛΥΘΙΩΝ ΑΠΟ  ΤΟΝ ΔΙΑΤΗΤΗ  ΓΚΟΥΜΑ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΥ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ . "ΣΦΥΡΙΖΕ ΟΤΙ ΤΟΥ ΕΡΧΟΤΑΝ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ " ΕΙΠΑΝ  ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ....ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ  ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΔΩΘΗΚΕ ΠΕΝΑΛΤΙ ΣΕ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΠΑΙΚΤΡΙΑΣ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΒΟΛΗ  ΠΑΙΚΤΡΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΥ  ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΠΑΙΚΤΗ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ...ΣΥΝΕΧΩΣ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΙΣ ΤΙΜΩΡΟΥΣΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΘΕ ΤΙ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΛΕΓΑΝ...ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ ΣΕ ΠΑΙΚΤΡΙΑ  ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΑ ΜΑΝΙΚΙΑ ΣΗΚΩΜΕΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΗΣ ΟΤΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ....ΜΟΛΙΣ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΕΒΑΛΕ ΤΟ ΓΚΟΛ ΕΔΩΣΕ 5 ΛΕΠΤΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΚΡΑΤΗΣΕ ΜΟΝΟ 1 ΛΕΠΤΟ.....ΠΟΛΛΑ ΛΑΘΗ ΕΠΙΣΗΣ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΡΙΑ ΤΩΝ ΒΟΗΘΩΝ ΤΟΥ ΠΟΥ ΣΕ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΟΦΣΑΙΝΤ ΔΕΝ ΕΒΛΕΠΑΝ ΕΣΚΕΜΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ... ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΓΩΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΨΟΓΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Η ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΩΝ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ..!! ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ..!!! 

 ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΛΗΞΕ 2-1 ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΓΚΟΛ ΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΑΣ ΑΞΙΩΤΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΠΑΛΙΑ ΤΗΣ ΚΙΟΤΤΟΥ..!
Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΗΤΑΝ ΣΑΦΩΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗ  ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΟΜΩΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΚΑΙ ΑΤΥΧΗ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ.....ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΧΑΘΗΚΑΝ ΠΟΛΛΕΣ ΚΛΑΣΣΙΚΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΜΕ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ ΤΗ ΣΚΟΡΕΡ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ....
 ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ.!!!!

ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ...




ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΔΕΙΞΕ Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΗΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΑΣ ΙΑΛΥΣΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟ ΒΕΝΕΤΟΚΛΕΙΟ .
ΕΛΕΙΠΕ Ο ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΟΧΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΗΡΘΕ ΤΟ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΜΙΑ ΣΑΦΩΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ..

ΚΑΛΛΙΘΕΑ-ΙΑΛΥΣΟΣ 47-76

Διαιτητές: Κουνελλές- Αντωνίου
ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Τρίτος): Παπαδημητρίου 3(1), Κωνσταντάρος 3, Κωστάκης 10, Κετσές, Ηλιού 3(1), Πότογλου, Τσαλίκης 5(1), Παπανικολάου, Κουτσαργιώτης 15, Κουρεμπής 2, Μητσού 2, Πλατέλλας 4.
Γ.Α.Σ. ΙΑΛΥΣΟΣ (Δόσπρας): Χατζηδημητρίου 4, Λώλος 4, Δόσπρας 11, Παμπάκας 1, Γκογκίδης, Στεργάκης 4, Καλενδέρης 10(1), Δεληγιαννάκης 9(2), Μαρουλλάκης 15(2), Καράβας 9(1), Γερμανός, Ντογκούς 9(2).

ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΕΠΙΜΟΝΗ...!!!


ΣΑΦΩΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΙΚΟΝΑ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΗΣ ΡΟΖ ΦΥΛΛΟ Η ΠΑΙΔΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΚΑΛΥΘΙΩΝ....ΟΙ ΝΕΑΡΟΙ ΤΩΝ ΚΑΛΥΘΙΩΝ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΕΛΕΙΨΕΙΣ ΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ  ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΥΠΈΚΥΨΑΝ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΈΜΠΕΙΡΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ ΠΕΤΑΛΟΥΔΩΝ. ΓΙΑ ΤΗΝ  ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟ ΣΚΟΡ ΕΓΡΑΨΕ.          Σταυρός Καλ.- Ελπίδα 43-83

ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
Διαιτητές: Αλεξίου- Αντωνίου
ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΛΥΘΙΩΝ (Τσαλίκης):  Περιστερόπουλος Α., Περιστερόπουλος Ο., Κώστας Δ., Κώστας Ι. 2, Ζευκίδης Δ., Χρυσοχόος Κ., Ζευκίδης Ι., Μανιάς, Σωτηράκης, Σαράντης, Παπαγεωργίου 11, Τρούμπας 30.
ΕΛΠΙΔΑ ΠΕΤΑΛΟΥΔΩΝ (Λιβιεράτος): Γρηγοράκης 4, Φλαμουρτζόγλου, Κουτσαφάς 14, Ευθυμίου, Κόκαρης 40, Ράπτης 5, Ρέτσας 6, Νικηταράς 4, Ποδιώτης 4, Χειμωνέτος 4, Πανταζής, Στουγιάννος.




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...