Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ





























ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ

ειναι πολυ σημαντικο και τεραστιο το κατορθωμα σας μετα τον χθεσινο θριαμβο που καταφερατε κοριτσια !!!!!αν αναλογιστει κανεις την μεγαλη αυτη προσπαθεια των παιδιων που χωρις εμπειρια ποδοσφαιρικη μπορεσαν και σταθηκαν στις αγωνιστικες υποχρεωσεις επαξια και απεναντι σε εμπειρες παικτριες ξερωντας οι περισσοτεροι πως μεσα απο το γηπεδο μαθαινεις τα μυστικα του ποδοσφαιρου και της στρογγυλης θεας ,γνωριζοντας η ιδια μεσα απο τις δυσκολιες που μαζι αντιμετωπισαμε ολο αυτο τον καιρο σας αξιζουν λοιπον πολλα χειροκροτηματα και συνχαρητηρια για αυτη σας την νικη !!!!!! δειξατε σε ολους μας την μεγαλη σας ψυχικη δυναμη και την αγαπη σας για το αθλημα παρολο που χρειαστηκε 120 λεπτα για να βγαλετε εις περας αυτο που θελατε να καταφερετε την ανοδο σας στην β εθνικη κατηγορια και να μας ανεβασετε παλι την πολη μας ψηλα !!!!!!!!!
ΑΠΟ ΧΟΡΙΚΟ  ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΘΗΝΟΔΩΡΟ
ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΦΩΤΗ ΧΑΤΖΗΔΙΑΚΟ

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΚΑΛΥΘΙΩΝ ΠΟΥ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΑ 2 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΤΟΡΘΩΣΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΑΝΟΔΟ ΜΕ ΜΠΑΡΑΖ ΓΙΑ ΤΗΝ Β΄ΕΘΝΙΚΗ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΠΩΣ ΣΤΗΡΙΞΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΑΛΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ.

ΑΠΟ ΚΥΡΙΑΖΗ ΣΤΕΦΑΝΟ 
ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΦΩΤΗ ΧΑΤΖΗΔΙΑΚΟ

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΜΕ ΟΔΗΓΟ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΚΙΟΤΤΟ ΑΚΟΥΡΑΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕ ΝΕΑ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΟΔΗΓΕΙ ΨΗΛΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΠΑΙΚΤΡΙΕΣ . ΠΑΜΕ ΓΙΑ Α΄ΕΘΝΙΚΗ.

Συγχαρητήριο μήνυμα του υποψήφιου δημάρχου Ρόδου Φώτη Χατζηδιάκου για την άνοδο στην Β΄Εθνική κατηγορία του Σταυρού Καλυθιών
xatzidiakos
Η μεγάλη αυτή επιτυχία αποτελεί το επιστέγασμα των προσπαθειών των αθλητριών, του προπονητικού επιτελείου και της διοίκησης, και δείχνει πως ο σωστός σχεδιασμός, η σκληρή προσπάθεια, η προετοιμασία και το ταλέντο οδηγούν μόνο στην κορυφή.

Εύχομαι στον Σταυρό Καλυθιών να συνεχίσει την ανοδική του πορεία, προσφέροντας ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες και συγκινήσεις στους πολίτες της Ρόδου.

Καλή συνέχεια στις επιτυχίες και στη Β΄Εθνική.


O Νηρέας συγχαίρει τον Σταυρό

O Αθλητικός Σύλλογος Νηρέας επιθυμεί να συγχαρεί και δημόσια την γυναικεία ποδοσφαιρική ομάδα του Σταυρού Καλυθιών που κατάφερε να εξασφαλίσει την άνοδο της στην Β’ Εθνική Κατηγορία. Επίσης τους εύχεται «καλής συνέχεια με νίκες». Υπενθυμίζουμε ότι ο Σταυρός επικράτησε προχθές στον Πειραιά της ομάδας «Βασίλισσας Θράκης» και επέστρεψε στη Β’ Εθνική Κατηγορία.

Ο περειφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου συγχαίρει τον Σταυρό Καλυθιών
Ο περειφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου συγχαίρει τον Σταυρό Καλυθιών

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, κ. Γιάννης Μαχαιρίδης, θα

ήθελε να εκφράσει τα θερμότατα συγχαρητήρια του στις παίκτριες , την

προπονητική ομάδα των Νώντα Αξιώτη και Λίλου Γιακουμάκη, και στον

Πρόεδρο της γυναικείας ποδοσφαιρικής ομάδας Σταυρού Καλυθιών, κ.

Νίκο Κιόττο, για τη νίκη τους επί της «Βασίλισσας Θράκης», με την

οποία επισφράγισαν την άνοδο τους στην Β’ Εθνική Κατηγορία.

Η άκρως νεανική ομάδα του Σταυρού Καλυθιών με τις επιτυχίες

της τόσο στο άθλημα του ποδοσφαίρου, όσο και της πυγμαχίας,

αποτελεί μια εξαιρετικά ελπιδοφόρα παρουσία όσον αφορά στο μέλλον

του τοπικού, και όχι μόνο, αθλητικού μέλλοντος της Δωδεκανήσου.

Τους ευχόμαστε ολόψυχα και εις ανώτερα.

ΠΟΛΛΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΕΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΡΙΑΜΒΟ


ΞΑΝΑ, ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ Β' ΕΘΝΙΚΗ!


Στο θρόνο του ο βασιλιάς Σταυρός!
Ο Σταυρός Καλυθιών είναι στη Β’ Εθνική Κατηγορία και με τη βούλα! Η ιστορική ομάδα του νησιού μας κέρδισε το Σάββατο στο γήπεδο Μελισσουργού Ρέντη με 6 – 5 στα πέναλτι τη «Βασίλισσα Θράκης» (1 – 1 η κανονική διάρκεια του αγώνα) «σφραγίζοντας» έτσι το εισιτήριο της ανόδου. Ο Σταυρός που το τελευταίο διάστημα έκανε μεγάλη ανανέωση, δικαιώθηκε απόλυτα και πλέον βάζει τις βάσεις για να μπορέσει να παίξει ξανά στην Α’ Εθνική Κατηγορία, όπως και πριν από μερικά χρόνια. Με το σφύριγμα της λήξης σήμερα στον Πειραιά, οι παίκτριες του Σταυρού έγιναν ένα κουβάρι μαζί με τον πρόεδρο Νίκο Κιόττου, για να πανηγυρίσουν την μεγάλη τους επιτυχία. Ο πρόεδρος του συλλόγου είναι από τους πρωτεργάτες αυτής της επιτυχίας δεδομένου ότι ο συγκεκριμένος σύλλογος είναι δικό του δημιούργημα και όπως φαίνεται είναι πανέτοιμος να τον οδηγήσει και πάλι στην Α’ Εθνική, εκεί που του αξίζει. Αξίζουν συγχαρητήρια και στον προπονητή Νώντα Αξιώτη και γενικότερα στον Σταυρό Καλυθιών που δείχνει ότι έχει μέλλον.
Ο Σταυρός προηγήθηκε στο σκορ στο 35ο λεπτό με την Πόπη Τσικούρη, για να ισοφαρίσει η Βασίλισσα Θράκης στο 54ο λεπτό... Οι δύο ομάδες, αν και έχασαν αρκετές ευκαιρίες οδηγήθηκαν στην παράταση και τελικά στα πέναλτι, όπου τα κορίτσια του Σταυρού ήταν πιο ψύχραιμα και πήραν τη νίκη ανόδου.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΛΥΘΙΩΝ (Νώντας Αξιώτης): Γιοχάλα Ιωάννα, Παπαμιχαήλ Δέσποινα, Ζούρδη Κατερίνα, Τομάζου Χριστίνα, Κιόττου Βέρα, Μαλλιάκα Έμιλι, Τερζοπούλου Αδαμαντία, Τσικούρη Πόπη (46' Στεργιοπούλου Μιχαλίτσα, 118' Καρακούση Λίνα), Παυλίδη Μαρία (70' Δολαπτσάκη Αναστασία), Ντελλάκη Μαρία, Αξιώτη Δήμητρα
.ΚΑΛΥΘΙΕΣ, ο τόπος μας!
ΡΟΔΙΑΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

Αυτές στο «θρόνο»

Γήπεδο Μελισσουργού
Τη συμμετοχή του στη Β’ Εθνική γυναικείου ποδοσφαίρου εξασφάλισε ο Σταυρός Καλυθιών χθες στο γήπεδο Μελισσουργού στου Ρέντη με τη νίκη στα πέναλτι απέναντι στις Βασίλισσες Θράκης. Στον αγώνα μπαράζ που έδωσε λοιπόν, το πολυπόθητο «εισιτήριο», η ομάδα του Σταυρού προηγήθηκε στο 35’με την Τσικούρη, όταν οι Ξανθιώτισσες είχαν χάσει λίγα λεπτά πριν σημαντικές ευκαιρίες και αφού ισοφαρίστηκε στις αρχές της επανάληψης, διατήρησε το 1-1 έως το τέλος της κανονικής διάρκειας και της παράτασης, για να πάρει τελικώς τη νίκη 6-5 από τα έντεκα βήματα, σε μια ψυχοφθόρο διαδικασία.

Από κει ευστόχησαν οι: Μαλλιάκα, Κιόττου, Αξιώτη, Τομάζου, Τερζοπούλου, Δολαπτσάκη, ενώ η Παπαμιχαήλ δεν βρήκε δίχτυα.  Σημειώνεται πως η αντίπαλος του Σταυρού είχε τερματίσει 2η πίσω από τη Ροδόπη 87’ στον α’ όμιλο της Γ’ Εθνικής, στη δεύτερη μόλις χρονιά συμμετοχής της εκεί.

Στη Β’ Εθνική λοιπόν,  μετά και το χθεσινό αποτέλεσμα, ανέβηκαν οι παρακάτω ομάδες: Ροδόπη ’87, Αγία Παρασκευή, Μεσολόγγι 2008, Πανηλειακός, Ανάληψη, Σεπολιακός, Σταυρός Καλυθιών.

Φάσεις και γκολ
15’ Εκτέλεση φάουλ από την Αρβανιτίδου, απόκρουσε εντυπωσιακά η Γιοχάλα.

25’ Σουτ της Κατσαρού πέρασε μόλις άουτ.

28’ Ξανά η Κατσαρού έπιασε το σουτ αλλά και πάλι η μπάλα έφυγε δίπλα από το δοκάρι της αντίπαλης εστίας.

35’ Με σουτ έξω από την περιοχή η Τσικούρη άνοιξε το σκορ, αφού πρώτα η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και πέρασε τη γραμμή.

54’ Λάθος της άμυνας του Σταυρού και η Στεφανίδου με ωραίο σουτ ισοφάρισε για τις Βασίλισσες. 1-1
55’ Ξανά η Στεφανίδου σούταρε, άουτ.

115’ Σουτ της Κατσαρού από κοντά πέρασε έξω και οι Βασίλισσες έχασαν την ευκαιρία για τη νίκη ανόδου.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Σπύρος Μιχελής με βοηθούς τους Τζιλίρη και Τίκα, όλοι τους από τον Σύνδεσμο Πειραιά.

Σταυρός: Γιοχάλα, Παπαμιχαήλ, Ζούρδη, Τομάζου, Κιόττου, Μαλλιάκα, Τερζοπούλου, Τσικούρη (46’ Στεργιοπούλου, 118’ Καρακούση), Παυλίδη (70’ Δολαπτσάκη), Ντελλάκη, Αξιώτη.  

Βασίλισσες: Μπουρντούνη, Χατζηαντωνίου, Τσία, Αρβανιτίδου, Ναλμπάντη, Κατσαρού, Βλάχου, Λαζαρίζου Ζ., Καρακατσάνη (70’ Ποιμενίδου, 88’ Σταυρακάρα, 111’ Μπενακίδου), Πολυζωίδου, Στεφανίδου.



Κυριακή 11 Μαΐου 2014

ΕΓΡΑΨΑΝ ΓΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΣΤΗΝ Β΄ΕΘΝΙΚΗ +foto


Στο θρόνο του ο βασιλιάς Σταυρός!

Ο Σταυρός Καλυθιών είναι στη Β’ Εθνική Κατηγορία και με τη βούλα! Η ιστορική ομάδα του νησιού μας κέρδισε σήμερα στο γήπεδο Μελισσουργού Ρέντη με 6 – 5 στα πέναλτι τη «Βασίλισσα Θράκης» (1 – 1 η κανονική διάρκεια του αγώνα) «σφραγίζοντας» έτσι το εισιτήριο της ανόδου. Ο Σταυρός που το τελευταίο διάστημα έκανε μεγάλη ανανέωση, δικαιώθηκε απόλυτα και πλέον βάζει τις βάσεις για να μπορέσει να παίξει ξανά στην Α’ Εθνική Κατηγορία, όπως και πριν από μερικά χρόνια. Με το σφύριγμα της λήξης σήμερα στον Πειραιά, οι παίκτριες του Σταυρού έγιναν ένα κουβάρι μαζί με τον πρόεδρο Νίκο Κιόττου, για να πανηγυρίσουν την μεγάλη τους επιτυχία. Ο πρόεδρος του συλλόγου είναι από τους πρωτεργάτες αυτής της επιτυχίας δεδομένου ότι ο συγκεκριμένος σύλλογος είναι δικό του δημιούργημα και όπως φαίνεται είναι πανέτοιμος να τον οδηγήσει και πάλι στην Α’ Εθνική, εκεί που του αξίζει. Αξίζουν συγχαρητήρια και στον προπονητή Νώντα Αξιώτη και γενικότερα στον Σταυρό Καλυθιών που δείχνει ότι έχει μέλλον.
news12
Ο Σταυρός Καλυθιών στη Β' Εθνική!
Τα κορίτσια του Σταυρού Καλυθιών κέρδισαν στα πέναλτι (7-6) τη Βασίλισσα Θράκης και ανέβηκαν στη Β' Εθνική του γυναικείου ποδοσφαίρου

Θρίαμβος... Μπράβο στα κορίτσια μας! Ο Σταυρός Καλυθιών κέρδισε στη διαδικασία των πέναλτι τη Βασίλισσα Θράκης (7-6) και πήρε το εισιτήριο για τη Β' Εθνική των γυναικών. Μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι που έληξε ισόπαλο 1-1 στην κανονική διάρκεια αλλά και στην παράταση, οι πρωταθλήτριες του 7ου ομίλου πήραν το εισιτήριο που οδηγεί στη Β' Εθνική μέσα σ' έξαλλα πανηγύρια. Στο γήπεδο Μελισσουργού, στου Ρέντη έχει στηθεί τρελό πανηγύρι, ενώ ο πρόεδρος του συλλόγου Νίκος Κιόττου ήταν φανερά συγκινημένος μετά το τέλος του αγώνα. Ο Σταυρός προηγήθηκε στο σκορ στο 35ο λεπτό με την Πόπη Τσικούρη, για να ισοφαρίσει η Βασίλισσα Θράκης στο 54ο λεπτό... Οι δύο ομάδες, αν και έχασαν αρκετές ευκαιρίες οδηγήθηκαν στην παράταση και τελικά στα πέναλτι, όπου τα κορίτσια του Σταυρού ήταν πιο ψύχραιμα και πήραν τη νίκη ανόδου.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΛΥΘΙΩΝ (Νώντας Αξιώτης): Γιοχάλα Ιωάννα, Παπαμιχαήλ Δέσποινα, Ζούρδη Κατερίνα, Τομάζου Χριστίνα, Κιόττου Βέρα, Μαλλιάκα Έμιλι, Τερζοπούλου Αδαμαντία, Τσικούρη Πόπη (46' Στεργιοπούλου Μιχαλίτσα, 118' Καρακούση Λίνα), Παυλίδη Μαρία (70' Δολαπτσάκη Αναστασία), Ντελλάκη Μαρία, Αξιώτη Δήμητρα.

12sports

Πήρε την άνοδο ο Σταυρός Καλυθίων


Σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι που κρίθηκε στα πέναλτυ ο πρωταθλητής του έβδομου ομίλου, Σταυρός Καλυθίων επικράτησε με 6-5 στα πέναλτυ επί της δευτεραθλήτριας του πρώτου ομίλου, Βασίλισσας Θράκης και κέρδισε το έβδομο εισιτήριο για την άνοδο στην Β’ Εθνική.

Το σκορ άνοιξε ο τυπικά γηπεδούχος Σταυρός με την Τσικούρη στο 35’ και με το 1-0 αποχώρησαν για τα αποδυτήρια οι δύο ομάδες. Στο 9’ της επανάληψης, η Στεφανίδου απάντησε και έκανε το 1-1 αποδεικνύοντας ότι οι Βασίλισσες δεν το έχουν βάλει κάτω.

Στην κανονική του διάρκεια το ματς έληξε με σκορ 1-1 και οι δύο σύλλογοι συνέχισαν να διασταυρώνουν τα ξίφη τους στην παράταση αλλά μάταια.

Ο αγώνας μπαράζ οδηγήθηκε στα πέναλτυ όπου η ομάδα από τη Ρόδο επικράτησε με ένα πέναλτυ διαφορά και πανηγύρισε μέσα στο Ρέντη την άνοδο στην Β’ κατηγορία.

Συνεπώς, τα εισιτήρια για το ταξίδι στην Β’ Εθνική κατοχυρώθηκαν με τις Ροδόπη ’87, Μεσολόγγι 2008, Πανηλειακό, Αγία Παρασκευή, Σεπολιακό, Ανάληψης ΑΟ και Σταυρό Καλυθίων να δίνουν ραντεβού την επόμενη σεζόν σε ανώτερα σαλόνια.

logo
ΑΠΟ thrakisport














Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...