Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

ΝΕΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Από πληροφορίες που έχουμε ,είναι δυνατόν την επόμενη αθλητική περίοδο να δημιουργηθούν στο νησί της Ρόδου ακόμα 2 νέες ομάδες.
Σίγουρα αυτό θα είναι καλό και ο σύλλογός μας θα στηρίξη τέτοιες προσπάθειες.

Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

ΕΘΝΙΚΗ ΝΕΑΝΙΔΩΝ-ΙΤΑΛΙΑ 1-1



Παρέμεινε στο παιχνίδι της πρόκρισης στην επόμενη φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος η Εθνική Νεανίδων, μετά την ισοπαλία της με αντίπαλο την Ιταλία με 1-1.

Για ακόμη ένα παιχνίδι οι νεαρές διεθνείς μας έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, όπως και εναντίον της Αυστρίας στην πρεμιέρα παρά την ήττα με 1-2, και κατάφεραν να κρατήσουν ζωντανές τις ελπίδες τους προκειμένου να

Μάλιστα οι Νεάνιδές μας ήταν αυτές που άνοιξαν το σκορ στο 35ο λεπτό με την Κοκοβιάδου, η οποία εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την πάσα-ασίστ της Βαρδαλή. Οι Ιταλίδες κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 38ο λεπτό με την Τσικότι.

Επόμενος αγώνας για την Εθνική Νεανίδων την Πέμπτη 25/10/2012 και ώρα 15:00 Ελλάδας με αντίπαλο την αντίστοιχη ομάδα του Καζαχστάν. Με νίκη δική μας και ήττα των Ιταλίδων από τις Αυστριακές με δύο γκολ διαφορά, που θα παίξουν την ίδια ώρα και ημέρα, η Εθνική περνάει στην ενδιάμεση φάση.

Η διαιτητής Νέλι Στεπανιάν (Αρμενία) παρατήρησε με κίτρινη κάρτα τις Πουνιάλί, Λάγιου, Μουρατίδου.

ΕΛΛΑΔΑ (Ευάγγελος Κουτσάκης): 1.Παπακωσνταντίνου- 2.Κόλλια, 3.Μουρατίδου, 4.Πελεκούδα, 6.Λυμπερακάκη, 8.Λάγιου, 9.Βαρδαλή, 10.Κοκοβιάδου, 14.Ζήγρα (62' Πάκου), 16.Μάρκου (91' Λόγγου), 17.Μήτκου. ΙΤΑΛΙΑ (Κοράντο Κοραντίνι): 1.Αλίκουο- 2.Τσέντσινκγ, 3.Κανόνε, 4.Ρε, 5.Λινάρι, 6.Πιακέτζι, 7.Πουνιάλι, 8.Τσικότι (63' Εουσέμπιο), 9.Ζέκα, 10.Φεράτι, 18.Μόσκια (46' Τζακίντι).
ΑΠΟ www.epo.gr

Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012

Aπόλλων Καλυθιών – Ηρακλής Μαριτσών 2 – 0



Ακόμη τρεις βαθμούς στο ενεργητικό του πρόσθεσε ο Απόλλωνας Κ. Με ένα γκολ, ανά ημίχρονο, επικράτησε του Ηρακλή Μ που έχει σοβαρά παράπονα από τη διαιτησία του Θωμά Πατσιόπουλου. Παράπονα βέβαια είχαν και οι γηπεδούχοι, γεγονός που φανερώνει πως ο έμπειρος διαιτητής δεν ήταν σε καλή ημέρα. Οι Απολλωνιστές έφτασαν στους 13 βαθμούς, ενώ ο Ηρακλής παρέμεινε στους έξι και στις τελευταίες θέσεις.

Η εικόνα

Στο πρώτο εικοσάλεπτο το παιχνίδι εξελίχθηκε στο χώρο του κέντρου. Οι πρώτες καλές στιγμές προήλθαν από τους φιλοξενούμενους που προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν τον αέρα που έπνεε ευνοϊκά με μακριά σουτ των Χατζηκωνσταντή και Παπακωνσταντή αντίστοιχα. Οι γηπεδούχοι, στο τέταρτο από το 20′ -35′ είχαν ελαφρά την πρωτοβουλία και από στημένη μπαλιά μπήκαν μπροστά στο σκορ, με κεφαλιά του Φυλακούρη. Ο Ηρακλής πίεσε στο τελευταίο δεκάλεπτο, χάνοντας σημαντική ευκαιρία στην εκπνοή με τον Τσούφιο. Στην επανάληψη οι δύο ομάδες έδειχναν ισοδύναμες. Παιχνίδι κέντρου με τον Απόλλωνα σταδιακά να αποκτά ελαφρά πρωτοβουλία. Και πάλι από στημένη φάση, αυτή τη φορά με το Μαυρομούστακο πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων. Τα πολλά λάθη του Πατσιόπουλου, εκνεύρισαν τους φιλοξενούμενους που «παράτησαν» δέκα λεπτά πριν από το τελικό σφύριγμα, το παιχνίδι.

Το ματς

Παιχνίδι κέντρου στα πρώτα 10 λεπτά με τις δυο ομάδες να είναι ισοδύναμες στον αγωνιστικό χώρο.

15′ Μακρινό σούτ του Χατζηκωνσταντή με την μπάλα να περνάει λίγο έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι του Κουφάλη.

18′ Μακρινό σούτ του Παπακωνσταντή με τον Κουφάλη να διώχνει δύσκολα σε κόρνερ.

28′ ΓΚΟΛ! Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Αρχοντούλη, ο Φυλακούρης σηκώθηκε μόνος στον αέρα και με κοντινή κεφαλιά έκανε το 1-0.

33’ Μεγάλη φάση για τον Απόλλων.Ο Χειμωνέττος έκανε ένα κοντινό σούτ με τον Κούφαλη να διώχνει με υπερένταση

34’ Σέντρα του Συμεωνίδη με την μπάλα να χτυπάει σε χέρι αμυντικού και στην συνέχεια της φάσης ο Μαυρομούστακος με σούτ την έστειλε πολύ ψηλά.Έντονες διαμαρτυρίες από πλευράς γηπεδούχων για πέναλτυ.

40′ Πρώτη αλλαγή για τον Ηρακλή Μαριτσών.Στην θέση του Βασιλώττου πέρασε ο Πάττας.

46′ Ο Μπιλιάς έκανε ένα γέμισμα μέσα στην περιοχή, με τον Μαυρή να κάνει την κεφαλιά και τον Κούφαλη να αποκρούει δύσκολα την μπάλα που μετέπειτα προσέκρουσε στο οριζόντιο δοκάρι για να διώξουν οι αμυντικοί.

Ημίχρονο.

Ξεκίνησε το δεύτερο μέρος.

52′ Πρώτη αλλαγή για τον Απόλλων.Στην θέση του Σαββούλη πέρασε ο Κυριαζής Μ.

58’ Μετά από σέντρα του Μπιλιά, ο Φασάκης από κοντά δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

62′ Ο Ηρακλής ζητάει πέναλτυ σε σούτ του Χειμωνέττου μέσα από την περιοχή και χέρι αμυντικού.

64′ ΓΚΟΛ! Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μαυρομούστακου, με τον Αρχοντούλη να «ξεγελάει» την άμυνα των φιλοξενούμενων με κίνηση μέσα στην περιοχή και την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα του Χειμωνέττου για το 2-0.

76′ Ο Κυριαζής Μ. πάσαρε στον Ορφανό Α. μέσα στην περιοχή, με τον δεύτερο να κάνει το σούτ και τον Κοσμά να αποκρούει δύσκολα στην δεξιά του γωνία.

77′ Νέα αντεπίθεση του Απόλλων, με τον Αρχοντούλη να πασάρει στον Μαυρομούστακο και το σούτ του δεύτερου να αποκρούει δύσκολα σε κόρνερ ο Κοσμάς.

86′ Μετά από αψιμαχία του Τσούφιου με τον Μουτσοντέμι, ο Πατσιόπουλος έδειξε την απευθείας κόκκινη κάρτα στον πρώτο και την δεύτερη κίτρινη κάρτα στον δεύτερο.Με 10 παίκτες οι δυο ομάδες.

88′ Τρίτη αλλαγή για τον Απόλλων.Στην θέση του Μαυρομούστακου πέρασε ο Στάθης.

Διαιτητής: Πατσιόπουλος

Βοηθοί: Κοσκινάς, Ράδος

Οι συνθέσεις:

Απόλλων Καλυθιών (Δημήτρης Δογιάμας):Κούφαλης, Μοσχιδιού, Συμεωνίδης, Κίτσος, Φυλακούρης, Σαββούλης(58′ Κυριαζής Μ. ), Μουτσοντέμι, Βιτσέντζος, Ορφανός Γ. (68′ Ορφανός Α. ), Μαυρομούστακος(88′ Στάθης) , Αρχοντούλης

Ηρακλής Μαριτσών (Μιχάλης Μανωλάς):Κοσμάς, Φασάκης, Τσούφιος, Καρίκης, Παπακωνσταντής Κ. , Μαυρής, Χειμωνέττος, Τόμπσον, Μπιλιάς, Χατζηκωνσταντής, Βασιλώττος(40′ Πάττας).

Παραλειπόμενα

*Πρόβλημα με τις μπάλες, με τους παίκτες των δυο ομάδων να διαμαρτύρονται πως είναι αρκετά φουσκωμένες και δεν μπορούν να αγωνιστούν λόγω του ισχυρού ανέμου.

*Πριν την έναρξη του ματς, ο παρατηρητής Μπάκαρης φώναξε κοντά του τους δυο προπονητές προκειμένου να τους δώσει οδηγίες για την κατάσταση στους πάγκους και το παιχνίδι να κυλήσει ομαλά χωρίς εντάσεις.
 από το /www.xxsports.gr

Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012

2 ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΥΝΑΙΙΚΕΙΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΛΥΘΙΩΝ Η 2 ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.
ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΧΟΜΕΝΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ  20 ΚΑΙ 21 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ.
ΣΑΒΒΑΤΟ ΩΡΑ 11:30
ΚΥΡΙΑΚΗ ΩΡΑ 11:30.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Β΄ΕΘΝΙΚΗΣ ΝΟΤΙΟΥ

B' Εθνική

14/10/12 15:30 ΠΟ ΟΜΙΛΟΣ ΟΛΥΜΠ.ΚΑΜΙΝΙΩΝ - ΑΟ ΛΑΥΡΑ (τελικό) 0-0
14/10/12 15:00 ΑΒΑΝΤΕΣ ΧΑΛΚΙΔΑ . - ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Τελικό) 2-3 (Πύθουλα,Λόγου - Κατσικάρου, Μυλωνά, Αυτογκολ)

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Α΄ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ



Α' Εθνική
14/10/12 14:00 ΚΑΒΑΛΑ 86- ΠΑΟΚ 0-6 (Nτιμιτρίεβιτς (4), Αρβανιτάκη, Ασημώνη)
13/10/12 14:30 ΝΕΟΙ ΕΡΓΟΤΕΛΗ-ΓΛΥΦΑΔΑ ΑΕ 2-1 (Κυδωνάκη,Αραβιάκη - Παπαδοπούλου) 14/10/12 16:00 ΑΡΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΑΚ-ΕΛΠ.ΚΑΡΔ.1994 (Τελικό) 1-3 (Γρηγοριάδου- Κόγγουλη, Ζντραβκοβιτς, Σρετενοβιτς)
14/10/12 15:00 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ -ΑΣ ΒΟΛΟΣ 2004 4-0 (Κοντομίχη (2), Μελισσού, Λάγιου)
14/10/12 10:00 ΑΣ ΑΜΑΖΟΝΕΣ ΔΡΑΜΑΣ - ΚΡΗΣΣΕΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ 6-3 (Τελικό) {Χατζήογλου(4), Μπιρτογιου Χατζηνίκου (Δράμα) /Μιχαλακίδη, Μπατζάκα (2) (Κρησσες)}

Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Α΄ ΕΘΝΙΚΗΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 1΄ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
-------------------------------------------------
ΠΑΟΚ                                 3
ΟΔΥΣΣΕΑΣ                        3
ΚΑΡΔΙΤΣΑ                         3
ΚΡΗΣΣΕΣ                          3
ΔΡΑΜΑ                               3
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ                    0
ΑΡΗΣ                                  0
ΒΟΛΟΣ                               0
ΚΑΒΑΛΑ                            0
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ                   0
----------------------------------------
2΄ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
----------------------------------------
ΚΑΒΑΛΑ-ΠΑΟΚ
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ-ΟΔΥΣΣΕΑΣ
ΑΡΗΣ-ΚΑΡΔΙΤΣΑ
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΒΟΛΟΣ
ΔΡΑΜΑ-ΚΡΗΣΣΕΣ 
------------------------------------






ΑΠΟΛΛΩΝ -ΑΕΡΑ 3-2



Με μια πολύ σπουδαία εμφάνιση από τα παλιά, ο Απόλλων Καλυθιών επικράτησε με 3-2 της ΑΕΡΑ και απέδειξε πως μπορεί μέχρι και πρωτάθλημα την φετινή σεζόν. Καλύτεροι καθ όλη την διάρκεια οι παίκτες του Δημήτρη Δογιάμα που προηγήθηκαν με δύο γκολ διαφορά, όμως λίγο έλειψε στα τελευταία λεπτά να δεχτούν και την ψυχρολουσία αλλά ο Φωτεινής κράτησε την νίκη.

Εικόνα

Πολύ δυνατά μπήκε στο ματς ο Απόλλωνας πέτυχε σχετικά νωρίς το γκολ και αιφνιδίασε την ΑΕΡΑ. Στην συνέχεια η ΑΕΡΑ προσπάθησε να ισορροπήσει όμως ο Απόλλων εξακολουθούσε να είναι ο πιο επικίνδυνος στο ματς. Η ΑΕΡΑ είχε καθ όλη την διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου μια ανούσια υπεροχή, όμως τις κλασικές ευκαιρίες στο ματς τις είχε ο Απόλλωνας που θα μπορούσε κάλλιστα να φτάσει σε δεύτερο τέρμα. Το ημίχρονο βρήκε δίκαια τους γηπεδούχους μπροστά στο σκορ, ενώ θα μπορούσαν βάση των ευκαιριών να είχαν κλειδώσει και την νίκη. Στην επανάληψη η ομάδα του Στάθη Φαρμακίδη ήταν αυτή που μπήκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και έφτασε στο 1-1 με τον Τριχιά μόλις στο 52΄. Η χαρά των Αφαντενών όμως δεν κράτησε για πολύ καθώς έξι λεπτά αργότερα ο Αρχοντούλης κέρδισε πέναλτυ από τον Πομπού και ο Λευτέρης Μαυρομούστακος έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του. Η συνέχεια ήταν ανάλογη του πρώτου ημιχρόνου με την ΑΕΡΑ να πιέζει και τον Απόλλωνα να είναι εξαιρετικός στην κόντρα επίθεση και να καθαρίζει το ματς τον Μουτσοντέμι στο 77΄. Στα τελευταία λεπτά η ΑΕΡΑ πλησίασε στο γκολ με τον Αγγελόπουλο, που σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι, ενώ ο Απόλλων ολοκλήρωσε το ματς με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Συμεωνίδη. Ο Απόλλων παραλίγο να πληρώσει την χαλαρότητα του στα τελευταία λεπτά, καθώς ο Ξύπας μείωσε στο 94΄ σε 2-1., ενώ ο λίγο έλειψε στο 96΄ ο Τριχιάς να κάνει την μεγάλη ζημιά, όμως ο Φωτεινής απέκρουσε εντυπωσιακά. Με αυτή την νίκη και την εμφάνιση ο Απόλλων έδειξε πως θα μπορούσε κάλλιστα να διεκδικήσει μέχρι και το πρωτάθλημα.

Οι κορυφαίοι

Από τον Απόλλωνα ξεχώρισαν οι Αρχοντούλης, Μουτσοντέμι, Σταυρής και Φωτεινής. Από πλευράς ΑΕΡΑ διασώθηκαν οι Ντικ. Αγγελόπουλος και Μάκρας.

Διαιτησία

Καλή η διαιτησία των Κατσιδώνη, Φραγκίκη και Παπαγιαννίδη.
ΑΠΟ ΤΟ xxsports.gr

Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012

ΦΙΛΙΚΟ ΣΤΗΝ ΠΑΣΤΙΔΑ

ΦΙΛΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΕΧΕΙ Η ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΠΑΣΤΙΔΑ .Ο ΑΓΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ.
ΣΗΜΕΡΑ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΜΑΣ ΝΟΝΤΑΣ ΑΞΙΩΤΗΣ ΠΑΝΤΡΕΥΕΙ ΤΗΝ ΑΔΕΛΦΗ ΤΟΥ .ΤΟ Δ.Σ. ΚΑΙ ΟΙ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΕΥΧΟΝΤΑΙ ΚΑΛΑ ΣΤΕΦΑΝΑ .

Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΚΩ..





Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΣΤΑΥΡΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΉΣΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΦΙΛΙΝΟΥ ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΟΠΑ ΚΩ, ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΜΑΡΙΤΙΝΑ ,ΤΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΑΒΑΝΤΙ..ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΨΟΓΗ ΦΙΛΟΞΕΝΊΑ....ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΛΥΘΙΩΝ ΕΙΧΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ 40 ΑΤΟΜΑ.!! ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΤΑ 25 ΗΤΑΝ ΠΑΙΚΤΡΙΕΣ...20 ΝΕΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΗΛΙΚΙΑΣ  ΑΠΟ 12 ΕΩΣ 17 ΕΤΩΝ  ΕΚΑΝΑΝ ΝΤΕΜΠΟΎΤΟ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΖΗΠΑΡΙΟΥ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΕΜΠΕΙΡΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΦΙΛΙΝΟΥ... ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΕΛΗΞΕ 0-0 ΜΕ ΙΣΑΡΥΘΜΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ....Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΥΓΧΑΡΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΊΧΑΝ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΑΝ ΠΙΣΩ ΛΟΓΩ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ..ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΥΧΗΘΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΕΖΟΝ....ΑΦΟΥ ΑΥΤΗ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΈΦΘΗΚΕ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΛΥΘΙΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΖΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΟΚΤΏΒΡΙΟ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΦΙΛΙΚΟ ΕΚΤΟΣ ΡΟΔΟΥ....
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...