Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

ΤΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΕΙ ΠΙΣΩ



Βλέπουμε ,με τα πολλά γεγονότα που συμβαίνουν τελευταία στο χώρο του γυναικείου ποδοσφαίρου, να το γυρνάμε όλοι μας, παράγοντες και προπονητές, αρκετά χρόνια πίσω. Καλό είναι να ηρεμήσουμε όλοι μας για να δούμε το άθλημα που αγαπάμε να πηγαίνει μπροστά.

Την πρώτη του νίκη στο γυναικείο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής, πέτυχε σήμερα ο Σταυρός Καλυθιών, ο οποίος επικράτησε με 4-3 της Αγίας Παρασκευής, μετά από ένα επεισοδιακό παιχνίδι. Και τι δεν έγινε σήμερα στο γήπεδο της Κρεμαστής… Είναι χαρακτηριστικό ότι η αθλήτρια της Αγίας Παρασκευής Λόλη γρονθοκόπησε τον διαιτητή Αντώνη Παπαβασιλείου, επειδή την απέβαλε. Το παιχνίδι διακόπηκε για 15 λεπτά και μάλιστα ο νεαρός διαιτητής απέβαλε ακόμη δύο αθλήτριες της Αγίας Παρασκευής. Απίστευτα πράγματα…
Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή… Στο 8’ η Χατζηλιαμή έκανε το 1-0, ενώ στο 13’ η Αξιώτη το 2-0. Στο 34’ η Ευθυμίου έβαλε ξανά την Αγία Παρασκευή στο παιχνίδι και μείωσε σε 2-1, αλλά στο 48’ η Φράγκου έκανε το 3-1. Στο 55’ η Παπαπέτρου μείωσε σε 3-2 και στο 58’ η Χατζηλιαμή έκανε το 4-2. Στο 71’ με πέναλτι η Λόλη μείωσε σε 4-3, ενώ στο 72’ αποβλήθηκε ο προπονητής της Αγίας Παρασκευής Γιάννης Γιαννόγλου για διαμαρτυρίες. Στο 78’ αποβλήθηκε από τον Σταυρό με δεύτερη κίτρινη κάρτα η Χατζηλιαμή για να ακολουθήσουν φοβερά και τρομερά πράγματα… Στο 79’ η Λόλη αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα, η οποία γρονθοκόπησε τον Αντώνη Παπαβασιλείου. Ακολούθησε 15λεπτη διακοπή και ο διαιτητής απέβαλε επίσης τις Δασκαλοπούλου και Κορομπίλια, με αποτέλεσμα η Αγία Παρασκευή να τελειώσει το παιχνίδι με 8 παίκτριες. Οι αθλήτριες του Σταυρού Καλυθιών δεν είχαν καμία ανάμιξη στα επεισόδια, ενώ για τις φιλοξενούμενες χρέη τερματοφύλακα στα τελευταία λεπτά η Παρμαξή.
ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΛΥΘΙΩΝ: Βασιλειάδου, Χατζηλιαμή, Γαϊτάνου (30' λ.τ. Παπαμιχαήλ), Κιόττου, Κτενά, Φράγκου, Χατζηγιαννάκη, Αξιώτη (89' Παπασταμάτη), Δράπανου, Ιακωβίδου, Κουρδουμπά.
ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Δασκαλοπούλου, Ντάβου, Τσαγκαλίδου (46' Αραπάκου), Βοϊκλή, Κορομπίλια, Ευθυμίου, Νικολάκη (63' Βασιλειάδου), Κάλτση, Παρμαξή, Λόλη, Παπαμήτρου.


Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

ΣΤΑΥΡΟΣ-ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Τη Κυριακή 3 το μεσημέρι η ομάδα μας παίζει με την ομάδα της ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ στο γήπεδο ΚΡΕΜΑΣΤΗΣ σας περιμένουμε όλους να μας ενισχύσεται με την παρουσία σας..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...