Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ

Οι αθλητικοί συλλόγοι "ΣΤΑΥΡΟΣ" και "ΚΑΛΛΙΘΕΑ" τα Δ.Σ. οι προπονητές οι αθλητές και οι αθλήτριες εκφράζουν τα πιο θερμά συλληπητήρια στον ΣΑΚΗ ΠΟΛΗΧΡΟΝΗ και στην οικογένεια του.Ας είναι ελαφρύ το ΚΑΛΥΘΕΝΟ χώμα που τον σκέπασε.

Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΧΑΣΕ Η ΚΑΛΛΙΘΕΑ

Μάλλον το μετάνιωσαν, όσοι πήγαν σήμερα στο ''Βενετόκλειο'' για να παρακολουθήσουν το παιχνίδι ανάμεσα στην Καλλιθέα και τον Ιβίσκο. Η ομάδα της Ανάληψης κέρδισε στο τέλος με 53-48 τους επτά παίκτες της Καλλιθέας, σ' ένα κάκιστο ποιοτικά παιχνίδι... Η Καλλιθέα για 37 λεπτά παίζοντας άμυνα ζώνης είχε το προβάδισμα στο σκορ, ωστόσο στο τέλος δεν άντεξε από την κούραση, με αποτέλεσμα ο Ιβίσκος, που είχε περισσότερες λύσεις να πάρει τη νίκη γοήτρου. Το σημερινό παιχνίδι συνοδεύτηκε από πολλά συνεχόμενα λάθη, ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι το επιμέρους σκορ στην τρίτη περίοδο ήταν το απίστευτο 6-5!!! Κι αν για την Καλλιθέα υπάρχει το άλλοθι βασικών απουσιών (Μήτρου, Πολίτης, Παπανικολάου), ο Ιβίσκος που θέλει να πάρει το πρωτάθλημα, πρέπει να βελτιωθεί...
Τα δεκάλεπτα ήταν: 19-16, 33-28(ημ.), 39-33, 48-53
Διαιτητές: Ξανθός- Νικηφορίδης
ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Κοκορόγιαννης): Κωστάκης 3, Πήλος 2, Σπανουδάκης 8, Πλατέλλας 3, Ξυπολιτάς 5, Δούβαλης 16, Ηλιού 11(1).
Α.Σ.Κ. ΙΒΙΣΚΟΣ (Καλαϊτζίδης): Πατινιώτης, Γρηγοράς, Λιβιεράτος 25(5), Μπιλλιάς 1, Καμπουράκης, Φυλτζανίδης, Σιώκος 2, Τσαλίκης 9(3), Κούρος Ι. 14, Φιλιππόπουλος 2.

Α' ΟΜΙΛΟΣ/Η ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1.Α.Σ.Κ. Ιβίσκος 15 (7-1) 680-447(+233)
2.Ελπίδα Πεταλούδων 14 (6-2) 556-484(+72)
3.Καλλιθέα 11 (4-4) 548-425(+123)
4.Α.Ο. Σύμης 10 (2-6) 459-549(-90)
5.Δ.Α.Ν.Σ. Δωριεύς 9 (1-7) 434-772(-338)
Από το www.12soccer.gr

Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΓΩΝΕΣ ΠΥΓΜΑΧΙΑΣ

Το αδιαχώρητο έγινε σήμερα στην αίθουσα του ΡΌΔΙΝΗ από πλήθος κόσμου για να παρακολουθήσουν τους διεθνής αγώνες πυγμαχίας που οργάνωσε το τμήμα πυγμαχίας του συλλόγου μας.Το παρών έδωσε ο περιφερειάρχης νοτίου Αιγαίου κ.ΜΑΧΑΙΡΙΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ Ο εκπρόσωπος από τον δήμο ΡΟΔΟΥ ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΠΑΡΑΚΑΣ  ο περιφερειακός σύμβουλος ΔΡΑΚΙΟΥ ΜΙΧΑΛΗΣ οι δημοτικοί σύμβουλοι ΚΟΝΣΟΛΑΣ  και ΦΛΕΒΑΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ.
οι αγώνες των αθλητών ήταν ως εξής:
ΑΝΤΩΝΑΣ ΣΤΑΘΗΣ-ΦΕΡΧΑΤΙ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ αγώνας επίδειξης
ΑΝΤΩΝΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΡΟΔΟΣ-ΓΙΑΝΝΑΚΙ ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΠΡΟΣ ΝΕΟΙ 54 ΚΙΛΑ ΝΙΚ. ΑΝΤΩΝΑΣ
ΠΑΡΙΣΣΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΡΟΔΟΣ-ΕΥΡΙΠΙΔΟΥ ΝΙΚΟΛΑΣ ΚΥΠΡΟΣ  ΑΝΔΡΕΣ 64 ΚΙΛΑ ΝΙΚ ΠΑΡΙΣΣΗΣ
ΚΑΡΟΛΙΝΑ ΚΑΡΛΣΤΟΝ ΡΟΔΟΣ-ΓΙΑΓΚΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΥΠΡΟΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ 64 ΚΙΛΑ ΝΙΚ ΓΙΑΓΚΟΥ
ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΡΟΔΟΣ -ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΥΠΡΟΣ ΑΝΔΡΕΣ 75 ΚΙΛΑ ΝΙΚ.ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ
ΣΠΑΝΟΣ ΝΙΚΟΣ ΡΟΔΟΣ -ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΥΠΡΟΣ 75 ΚΙΛΑ ΝΙΚ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ
ΣΤΕΡΓΙΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΡΟΔΟΣ-ΔΡΟΥΖΙΩΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΣ ΚΥΠΡΟΣ 81 ΚΙΛΑ ΝΙΚ. ΔΡΟΥΖΙΩΤΗΣ
ΠΕΛΑΡΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΟΔΟΣ -ΓΙΑΚΟΥΜΠΟΥ ΤΖΩΡΤΖ ΚΥΠΡΟΣ ΑΝΔΡΕΣ 91 ΚΙΛΑ ΝΙΚ. ΠΕΛΑΡΔΗΣ
ΜΑΝΤΙΚΟΣ ΠΕΤΡΟΣ ΡΟΔΟΣ -ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΚΛΕΑΝΘΗΣ ΚΥΠΡΟΣ +91 ΚΙΛΑ ΝΙΚ. ΦΙΛΙΠΠΟΥ
Έγιναν επίσης 2 αγώνες επίδειξης.
Ο πρόεδρος της Α.Ε. ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΙΟΤΤΟΥ ΝΙΚΟΣ τίμησε με πλακέττες τους κάτωθι:
ΜΑΧΑΙΡΙΔΗ ΓΙΑΝΝΗ
ΜΠΑΡΑΚΑ ΓΙΑΝΝΗ
ΤΡΙΚΑΛΙΩΤΗ ΠΕΡΙΚΛΗ ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΕΟΠ
ΤΡΙΚΑΛΙΩΤΗ ΦΑΝΗ ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΠΥΓΜΑΧΙΑΣ
ΑΡΑΒΗ ΧΡΗΣΤΟ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΥΠΡΟΥ
ΣΤΑΤΙΟΥ ΜΠΑΜΠΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ Α.Ε. ΣΤΑΥΡΟΣ
Επίσης δόθηκαν αναμνηστικά από τον δήμο ΡΟΔΟΥ για τους αθλητές της ΚΥΠΡΟΥ.














Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012

100 ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ ΤΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΝΤΡΟΠΗ
100 ΧΡΟΝΙΑ ΓΥΡΙΣΕ ΤΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ .
ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΕΝΑΣ ΑΛΗΤΗΣ ΚΤΥΠΟΝΤΑΣ  ΠΑΙΚΤΡΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΟΔΟΥΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.
ΗΤΑΝ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΗ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΩΝ ΧΑΝΙΩΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ ΑΝΤ ΑΥΤΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΙΟΤΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΥΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΧΑΝΙΩΝ ΤΟΝ ΦΥΓΑΔΕΥΣΕ (ΕΝΩ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΗ ) Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΕ ΑΛΛΟ ΑΤΟΜΟ .
Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟ ΦΥΛΛΟ ΑΓΩΝΑ.
 
ΕΜΕΙΣ  ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΜΕ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΝ ΑΛΗΤΗ.

Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η εκδήλωση σήμερα στις 3 το μεσημέρι στο γήπεδο Κρεμαστής για το πρόγραμμα προβολής και ανάπτυξης του γυναικείου ποδοσφαίρου.Αν και ο καιρός δεν βοήθησε εν τούτης όλο το τελετουργικό και ο αγώνας σημείωσε μεγάλη επιτυχία.
Ο σύλλογος μας σε συνεργασία με τον σύλλογο αιμοδοτών Ρόδου πρόσφεραν μια γιορτή και έδωσαν το επόμενο ραντεβού στο νοσοκομείο Ρόδου για να δώσουν αίμα η ομάδα του ΣΤΑΥΡΟΎ και οι φίλοι του.
Το Δ.Σ. του ΣΤΑΥΡΟΎ βράβευσε τους εξής με τιμητική πλακέτα για την συμπαράσταση και βοήθεια στο σύλλογο μας.
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ
ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ(ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΦΙΛΙΜΟΝΑ)
ΠΡΟΕΔΡΟ ΦΟΙΒΟΥ ΚΡΕΜΑΣΤΗΣ (ΑΚΗ ΔΕΛΑΠΟΡΤΑ)
ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΞΙΩΤΗ ΕΠΑΜΕΙΝΟΝΤΑ






Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

ΣΥΝΈΝΤΕΥΞΗ ΤΎΠΟΥ


Σήμερα στις δύο το μεσημέρι στην αίθουσα εθιμοτυπίας του δήμου Ρόδου δόθηκε συνέντευξη τύπου για τον φιλικό αγώνα που διοργανώνει η UEFA σε συνεργασία με την ΕΠΟ και την ΕΠΣ Δωδεκανήσου ανάμεσα στην γυναικεία ποδοσφαιρική ομάδα του ΣΤΑΥΡΟΥ ΚΑΛΥΘΙΩΝ και στην ομάδα κοριτσιών από το σύλλογο ΑΙΜΟΔΟΤΏΝ ΡΟΔΟΥ  που θα διεξαχθεί στο γήπεδο Κρεμαστής  την προσεχή Κυριακή 3 το μεσημέρι....Στη συνέντευξη πήραν μέρος ο πρόεδρος του ΣΤΑΥΡΟΥ ΚΑΛΥΘΙΩΝ κος ΚΙΟΤΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ και ο πρόεδρος του συλλόγου ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ κος ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΦΙΛΉΜΟΝΑ . Όπου κάλεσαν το κόσμο να παρευρεθεί στον άγωνα αυτό για να δούν και να γνωρίσουν από κοντά το γυναικείο ποδόσφαιρο και το σύλλογο ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ.....Και να συμμετάσχουν όσες κοπέλες επιθυμούν.Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΛΥΘΙΩΝ στηρίζει την εθελοντική αιμοδοσία γιατί AIMA=ZΩΗ 

Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012

ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ


ΘΕΜΑ:ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η Γυναικεία Ομάδα Ποδοσφαίρου του Συλλόγου μας, σε συνεργασία με την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δωδεκανήσου, στα πλαίσια του προγράμματος ανάπτυξης του Γυναικείου Ποδοσφαίρου στην Ελλάδα, που προωθεί η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και τελεί υπό την έγκριση της ΟΥΕΦΑ, προτίθεται να διοργανώσει ένα φιλικό αγώνα ποδοσφαίρου με ομάδα κοριτσιών της ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ Ρόδου, προκειμένου με τον τρόπο αυτό να δώσει τη δυνατότητα σε κοπέλες της περιοχής μας να γνωρίσουν το άθλημα του ποδοσφαίρου από κοντά, είτε παίρνοντας ενεργό μέρος με τη συμμετοχή τους, είτε να το παρακολουθήσουν ως θεατές ,αλλά να ευαισθητοποιήσουμε και όλους του συμμετέχοντες για την ανάγκη στο να δώσουμε όλοι μας λίγο αίμα που σώζει ζωές..
Ο ανωτέρω αγώνας θα γίνει στο Δημοτικό γήπεδο Κρεμαστής , στις 15-1-2012, ημέρα Κυριακή και ώρα 15:00 και εκτός των άλλων τοπικών φορέων το πρόγραμμα προβολής του Γυναικείου Ποδοσφαίρου υποστηρίζει με θέρμη η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου καθώς και ο ίδιος ο Περιφερειάρχης κ. Μαχαιρίδης Γιάννης καθώς και η υπεύθυνη του αθλητισμού της περιφέρειας Αντιπεριφερειαρχης κ Μπαφίτη Ανδριάνα.Επίσης στηρίζει και ο δήμαρχος Ρόδου κ. Κουσουρνάς Στάθης καθώς και ο υπεύθυνος δημοτικός σύμβουλος για τα αθλητικά κ. Μπαράκας Θανάσης.
Κατόπιν τούτου θα θέλαμε να απευθύνουμε κάλεσμα στο φίλαθλο κοινό της Ρόδου να παρακολουθήσει το συγκεκριμένο παιχνίδι και να διαπιστώσει ότι το γυναικείο ποδόσφαιρο είναι εξίσου όμορφο με το αντρικό, στους γονείς να ξεπεράσουν το ταμπού ότι το ποδόσφαιρο είναι μόνο αντρική υπόθεση και τέλος στα κορίτσια της περιοχής μας ν΄αγκαλιάσουν το άθλημα του ποδοσφαίρου και να το γνωρίσουν από κοντά.
Παράλληλα καλούμε τα Μ.Μ.Ε. της περιοχής μας να προβάλουν με κάθε δυνατό μέσο την παραπάνω εκδήλωση προκειμένου να συμβάλουν στην προβολή και προώθηση του Γυναικείου Ποδοσφαίρου στην περιοχή μας
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων και ευελπιστούμε ότι θα συνδράμετε με τον τρόπο σας στην επίτευξη των στόχων του συγκεκριμένου προγράμματος.

Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2012

ΧΑΣΑΜΕ ΑΠΟ 2 ΠΕΝΑΛΤΙ






Ο πρόεδρος του ΣΤΑΥΡΟΥ και η πρόεδρος του ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ

Τη νίκη με 2-0 πήρε ο Ατρόμητος Αθηνών κόντρα στον Σταυρό Καλυθιών Ρόδου στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Β’ κατηγορίας του γυναικείου πρωταθλήματος.

Οι γηπεδούχες άνοιξαν το σκορ στο 20΄μετά την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι της Λάγιου .

Στην επανάληψη, ο Ατρόμητος συνέχισε την πίεση με τις δύο ομάδες να έχουν αρκετές ευκαιρίες προκειμένου να ανατρέψουν το σκορ. Στο 70΄η Λάγιου έστειλε για μια ακόμα φορά τη μπάλα στα δίχτυα της Δεστούνη μετά την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι «γράφοντας» το τελικό 2-0 για τις γηπεδούχες.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ: Σάρλα, Μπερτσιά, Θεολογίτη, Τζεβελέκου (69’ Βλαχάκη), Πατρικάκου, Μαυροειδάκη (80’) Σπανού, Δούκα, Ευσταθίου (71’ Αδαμοπούλου), Καρρά, Τράγου, Λάγιου.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΛΥΘΙΩΝ ΡΟΔΟΥ: Δεστούνη, Κοτσάνη, Κιόττου, Βασιλειάδου, Διακίδη (76’ Παπασταμάτη), Γιαννίκου, Χατζηγιαννάκη, Αξιότη, Δράπανου, Ντάζου (90’ Γάτη), Παπαμιχαήλ (86’ Ζούρδη).

Το ρεπορτάζ είναι από το www.onsports.gr

Σημείωση του συλλόγου:

η ομάδα μας έχασε από 2 πέναλτι διαφορετικά δεν θα χάναμε. Για το πρώτο πέναλτι το αμφισβητούμε ενώ το δεύτερο ήταν. Η προσπάθεια μας συνεχίζεται.

Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2012

ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΤΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ


Η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του συλλόγου μας χθες βράδυ έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίττα .Στην κλήρωση που έγινε (συμμετείχαν και οι κοπέλες που έλειπαν)για το δώρο ,το κέρδισε η ΠΑΠΑΣΤΑΜΑΤΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ.

Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2012

ΚΑΛΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το Δ.Σ. του συλλόγου ευχαριστεί τα κορίτσια που συμμετείχαν στα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα που είχαν σκοπό την οικονομική ενίσχυση του τμήματος.... Στη φωτογραφία απο αριστερά ΖΟΥΡΔΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ,ΔΕΣΤΟΥΝΗ ΜΑΡΙΑ,ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ ΔΕΣΠΟΙΝΑ , ΓΑΤΗ ΕΥΗ , ΚΟΥΡΔΟΥΜΠΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ Και ΓΙΑΝΝΙΚΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...